Közös megegyezés?
Figyelt kérdés
Szeretnék tőletek tanácsot kérni...Mivel két gyermekem van s messze dolgoztam,elmentem munkahelyemre hogy közös megegyezéssel eljöjjek...sok mindent alakítottak aztán,s végül 2 hónapi felmondási idővel amit megbeszéltünk eljöhettem.Megkaptam ma a papírokat ebben az igazolólapon amit az álláskeresési járadék megállapításához küldtek a jogviszony megszűnésénél az áll LEMONDÁS.Ha közös megegyezés alapján lenne akkor nem azt írták volna rá?Vagy rosszul értelmezem?Mert ha én ezt olvasom azt jelenti hogy felmondtam,s tudtommal akkor majd csak 90 nap múlva jár a munkanélküli segély.kerestem már rég óta de egyenlőre semmit nem találtam.Válaszotok előre köszönöm.2012. dec. 29. 10:23
11/11 anonim válasza:
Én nem találtam ilyen bejegyzést a jogszabályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!