Hogyan lehetnék gazdag? Nincs pénzem, csak önbizalmam. Ki ad ötletet, és ki tart velem?
A következő dolgoktól lehet gazdagnak lenni:
- beleszületni
- örökölni
- valami hihetetlen találmány,vagy káprázatos vállalkozási ötlet :D
- szorgalmas,kitartó munkával,ha takarékosan is tudsz élni persze és csak lassan,kis lépésekben
Mindenki szeretne gazdag lenni, de többnyire annak is örülünk, ha szorgalmas tanulás után kapunk egy viszonylag jó munkát, amiből becsületesen meg tudunk élni...
Lehet, nekem nincsenek milliárdjaim a bankban, de van két egészséges, szép gyerekem...
Mi is egészségesek vagyunk a férjemmel, van lakásunk (több is), autónk, minden nap tudunk enni és szerintem mindenünk megvan, amire szükségünk van.
Én ezzel is nagyon gazdagnak érzem magam! :D
ha van önbizalmad és kitartásod bármiből meggazdagodhatsz. Az emberek 90% a siker kapujában adják fel.
Minél több mindennel foglalkozol egszerre, minél többször váltasz egyik dologról a másikra, annál jobban csökkennek az esélyeid.
Nem derült ki, hány éves vagy. Minden sikert megelőz a tanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!