Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék gazdag? Nincs...

Hogyan lehetnék gazdag? Nincs pénzem, csak önbizalmam. Ki ad ötletet, és ki tart velem?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 14:37
 1/7 yuda ***** válasza:
100%

A következő dolgoktól lehet gazdagnak lenni:

- beleszületni

- örökölni

- valami hihetetlen találmány,vagy káprázatos vállalkozási ötlet :D

- szorgalmas,kitartó munkával,ha takarékosan is tudsz élni persze és csak lassan,kis lépésekben

2009. aug. 24. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki szeretne gazdag lenni, de többnyire annak is örülünk, ha szorgalmas tanulás után kapunk egy viszonylag jó munkát, amiből becsületesen meg tudunk élni...

Lehet, nekem nincsenek milliárdjaim a bankban, de van két egészséges, szép gyerekem...

Mi is egészségesek vagyunk a férjemmel, van lakásunk (több is), autónk, minden nap tudunk enni és szerintem mindenünk megvan, amire szükségünk van.

Én ezzel is nagyon gazdagnak érzem magam! :D

2009. aug. 24. 15:57
 3/7 anonim válasza:
87%
Ülj le és találj fel valamit! Mást nem tudok. Mondanám hogy lottóz, de ha nincs pénzed...
2009. aug. 24. 16:22
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

ha van önbizalmad és kitartásod bármiből meggazdagodhatsz. Az emberek 90% a siker kapujában adják fel.

Minél több mindennel foglalkozol egszerre, minél többször váltasz egyik dologról a másikra, annál jobban csökkennek az esélyeid.

Nem derült ki, hány éves vagy. Minden sikert megelőz a tanulás.

2009. aug. 24. 16:24
 5/7 anonim válasza:
76%
Utcasarkon is meg lehet gazdagodni XD nem egy példát hallottam már :P
2009. aug. 24. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
Olvasd el a Titok c. könyvet, vagy nézd meg a filmet.
2009. aug. 24. 16:35
 7/7 anonim válasza:
79%
NE olvasd el a Titok című könyvet és ne is nézd meg filmet. Az lósz*rt sem fog rajtad segíteni. Szerintem egy titok van: Új látásmód. Ha kitalálsz valamit, ami egyedi, merőben más, mint az eddigiek, el tudod adni, és bejön, akkor örülhetsz.
2009. aug. 24. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!