Ha nagyon gazdag lennél (milliárdos), akkor mivel töltenéd az idődet?
Figyelt kérdés
Mivel telnének a napjaid,miket csinálnál,és hova mennél?Teljesen átalakulna az életed,és semmi olyasmivel nem foglalkoznál mint most?2011. okt. 31. 16:34
1/5 anonim válasza:
Nem. Maradnék a szennyvíztelepen. Az az életem. De Lambóval járnék dolgozni. :-)
2/5 anonim válasza:
Például próbálnám megmagyarázni hogy miért is jó a Fidesz vagy hogy mindenkiből lehet sikeres ember ha akar, Lázárnak pedig teljesen igaza volt amikor elmondta azt az ominózus mondatát................. Ezenkívül pedig számomra a luxus mindenekfelett áll mióta csak élek, és ezt nem is titkolom az életben sem. Amikor az ember gazdaggá válik még élvezi azokat a dolgokat amikről addig csak álmodni tudott, az évek során viszont ez megváltozik, mert ugyanolyan monotonná válik mint bármi más. Bármilyen hihetetlen, de a gy.k. felüdülés volt amikor egy éve rátaláltam. Ma már ide is jóval kevesebbet jövök, mert ugyanaz és önismétlő ennyi idő után. A feleségemet és a 4 gyerkőcömet persze nem unom meg soha, de ez más lapra tartozik...................................
3/5 anonim válasza:
Utazgatnék Európában,lovagolnék.
4/5 anonim válasza:
Zenélnék. Most is zenélek, szóval ez nem változna, ez töltené ki az időm nagy részét. De el tudnék menni egy jó külföldi egyetemre, ahol sokat tanulhatnék.
Emellett biztos, hogy végre saját könyvtárat építenék, mert nagyon utálom, hogy miután elolvastam egy könyvet, vissza kell vinnem a könyvtárba.
Persze nyilván emellett sok más dologgal is foglalkoznék, de mivel ez a két dolog a legfontosabb számomra, ezek nyilván maradnának. Innen viszont belegondolva nem is vagyok olyan rossz helyzetben, oké hogy szabadidőmben nem a jachtomra megyek, csak sétálni, de ami igazán fontos, az most is megvan :)
5/5 anonim válasza:
Igyekeznék nem túlkapásokba esni. Ugyanúgy kijárnám a gimit. Utána már kérdésesebb, hogy mi lenne. Valószínűleg egy-két évet karitatív munkával, utazással és nyelvtanulással tölteném. Meg anyuékkal azt beszéltük, hogy valamilyen vállalkozásba kezdenénk. Gondolom abban segédkeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!