Hát én is a futárra várok, de már több, mint két hete. Szánalmas, ami ebben az országban folyik.
2012. dec. 18. 17:00
2/27 anonim válasza:
Nem kell otthon ülni.
Ha nagyon-nagyon akarnád..akkor elérnéd tel-n magát azt a futárt akinek a kocsijában van a csomagod,és vele személyesen leegyeztetnél, hogy mikor érkezne is kb a te utcádba/városodba>; és Ő órára megmondaná mikor lesz feléd.
A diszpécser kisasszonyokkal meg felesleges leegyeztetni,mert fingjuk nincs mikor-hol-merre jár a futár a csomagokkal. Tőlük csak azt a futár tel számot kell elkérni akinél van a csomagod aznap.
2012. dec. 18. 17:33
3/27 anonim válasza:
Én is ugyanígy jártam múlt héten ezzel a futárcéggel. :( Otthon ültem egész nap,vártam. Este megnéztem a nyomkövetést és azt írta,hogy a címzett nem elérhető. Amikor egész nap itthon voltam. Kaptam csomagot a GLS futárcégtől is. Na nekem eldurrant az agyam,írtam nekik emailt. Másnap reggel hívtam a céget és elmondtam,hogy mégis hogyan gondolják. És nem fogok egész nap megint várni. Délelőtt leszek itthon. Szóltak a futárnak gondolom,mert hívott utána,hogy időpontot egyeztessünk. Értem azt,hogy ilyenkor sok a munkájuk,de a GLS-es futár is mondta,hogy nagyon sok helyre kell mennie és nem végez este 8 előtt A DPD-s meg 18 órakor már azt írta a nyomkövetésnél,hogy visszatért a raktárba. Ilyenkor miért nem tudnak tovább dolgozni,hogy teljesitsék a vállalt csomagok kiszállitását. Vagy ne vállalják be,ha nem tudják teljesíteni
2012. dec. 19. 08:22
4/27 A kérdező kommentje:
Több futár céggel is volt már dolgunk,de ilyen trógerséget egynél sem tapasztaltunk.
Vélemény az meg van.
2012. dec. 19. 11:42
5/27 anonim válasza:
hasonló cipőben árok de még ott, hogy van 2 és fél óra 6ig
2014. máj. 28. 15:34
6/27 anonim válasza:
Ahogy láttom 2 éve lett megkérdezve.. S nem változtak semmit a futárszolgálat.. Mai nappra mondták hogy hozzák 10-14 óra között.. fél 3kor hívtuk őket hogy nem jött.. azt mondta hogy 6ig biztos ide ér.. S hiába mondtam neki a telefonba hogy kérem a futár számát nem adhatják ki.. várjak türelemmel ha kell a csomag...
2014. dec. 4. 17:35
7/27 anonim válasza:
Én is így vagyok. DPD szállítja már nekem 2 napja a csomagom, de még mindig nem ért ide. Fogalmam sincs, hogy mi tévő legyek.
2015. jan. 7. 12:39
8/27 anonim válasza:
Én az emagról rendeltem egy videókártyát és ez a DPD szállít nekik. Szabadságot vettem ki mert az emag számlán az volt írva várható időpontnak hogy 19.-e.
Kaptam reggel az sms-t hogy csomagot kapok a mai nap 8-18 óra között.
Eddig minden úgy ment ahogyan az összes többi futárcégnél szokott lenni. Már csak ettől a román emagtól tartok egy kicsit. Kiváncsi vagyok a futár engedi e majd a fizetés előtti kibontást. Az Emag egyébként erre is kötelez.
Olvastam máshol egy igen hasznos véleményt. Még pedig azt, hogy az egyik emag vásárlónak nem akarta fizetés előtt kibontani. Mire ő szólt a DPD futárnak, hogy már pedig ez így van. A futár "haza" telefonált és valóban így van közölték vele a kollégái.
2015. jan. 19. 09:36
9/27 anonim válasza:
Minden rendben ment.
Felhívott előtte, 10:30-ra már a kezemben volt a kártya. A futár tök normális volt. Minden hűhó nélkűl kibontotta előttem és megnéztük.
A kártya normálisan működik.
2015. jan. 19. 15:58
10/27 anonim válasza:
ja én is igy vagyok vele, szerdán kaptam egy emailt, hogy csütörtökön itt a csomag amit a greenaquaról rendeltem, igy itthon voltam egész nap de csak nem jött meg a csomag.Eléggé ideges voltam de itthon voltam pénteken is hátha megjönni,de nem jött meg . Néztem a nyomkövetésnél, hogy hol járhat a csomag de még mindig valami depóban volt.Most szombat dél van és csak reménykedni tudok, hogy hétfőn majd kihozzák. mert már nagyon fontos lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!