Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Másnak is van gondja a Zoraki...

Másnak is van gondja a Zoraki 914-es gázpisztollyal?

Figyelt kérdés
Az enyém egy kalap szar. Full automata egyáltalán nem működik, hiába nyomom fel az oldalán azt a vackot teljesen, nem lő sorozatban. Állandóan elakad, beszorul a csőbe a golyó, a szán nem megy vissza teljesen ha golyó van benne. Egy rakás szar az egész. Olvastam még pár gondot zorakikkal, de h ennyire egy megbízhatatlan fos, nem gondoltam volna. Magatokat ezzel ne akarjátok megvédeni!

2012. dec. 3. 17:47
1 2
 11/14 anonim válasza:

nekem zoraki 914-em van!az egyik legmegbízhatóbb típus!!túl vagyok a 300 lövésen és semmi baja!pedig azt írták max 300 lövés és onnan már törik meg ilyenek.

szóval ha szorul a töltény az leginkább attól van hogy nem jól takarítottad ki a töltény űrt!!nem elég benyúlni ronggyal vagy valamivel.hanem csőtisztító kefe + fegyver olaj!!rengeteg retek kijön belőle.én akkor fejezem be a töltényűr takarítását,amikor egy töltényt beleteszek és simán helyére csúszik és könnyen ki is jön belőle!ezenkívül fegyver olajos ronggyal a löszereket is megtörlöm.könnyebb így az adagolás a fegyvernek is!a fegyver takarítás nálam legalább 45-60 percig tart!!tényleg szemléztetni vihetném.300 lövésen túl van és simán eladhatnám hogy max 2 tár ment ki belőle!!

2014. jan. 26. 10:51
 12/14 anonim válasza:

nem beszélve a 914 és 914A két különbözik

a sorozat lövést mint az úzi úgy lő a 914A tudja csak!!!

a914-en a tűzváltón ott az auto jelzés de nem lehet oda állítani

a 914 viszont sokkal hosszabb ideig megmarad mint a 914A mert a full auto úzi mód a spiátert hamar megtöri :)

2014. jan. 26. 11:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Azt hallottam valakitől, hogy érdemes néhány töltényenként a gáz közé riasztó töltényt is betenni akkor kilövi az összeset és nem szorul be automata és félautomatáknál ez gond szokott lenni aki nagyon megbízhatót akar az fogótárast vegyen de az meg keveset tud lőni...
2015. szept. 5. 22:41
 14/14 karador válasza:
Szerintem neked Lego való,nem gázfegyver :(
2016. aug. 2. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!