Másnak is van gondja a Zoraki 914-es gázpisztollyal?
nekem zoraki 914-em van!az egyik legmegbízhatóbb típus!!túl vagyok a 300 lövésen és semmi baja!pedig azt írták max 300 lövés és onnan már törik meg ilyenek.
szóval ha szorul a töltény az leginkább attól van hogy nem jól takarítottad ki a töltény űrt!!nem elég benyúlni ronggyal vagy valamivel.hanem csőtisztító kefe + fegyver olaj!!rengeteg retek kijön belőle.én akkor fejezem be a töltényűr takarítását,amikor egy töltényt beleteszek és simán helyére csúszik és könnyen ki is jön belőle!ezenkívül fegyver olajos ronggyal a löszereket is megtörlöm.könnyebb így az adagolás a fegyvernek is!a fegyver takarítás nálam legalább 45-60 percig tart!!tényleg szemléztetni vihetném.300 lövésen túl van és simán eladhatnám hogy max 2 tár ment ki belőle!!
nem beszélve a 914 és 914A két különbözik
a sorozat lövést mint az úzi úgy lő a 914A tudja csak!!!
a914-en a tűzváltón ott az auto jelzés de nem lehet oda állítani
a 914 viszont sokkal hosszabb ideig megmarad mint a 914A mert a full auto úzi mód a spiátert hamar megtöri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!