Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Másnak is van gondja a Zoraki...

Másnak is van gondja a Zoraki 914-es gázpisztollyal?

Figyelt kérdés
Az enyém egy kalap szar. Full automata egyáltalán nem működik, hiába nyomom fel az oldalán azt a vackot teljesen, nem lő sorozatban. Állandóan elakad, beszorul a csőbe a golyó, a szán nem megy vissza teljesen ha golyó van benne. Egy rakás szar az egész. Olvastam még pár gondot zorakikkal, de h ennyire egy megbízhatatlan fos, nem gondoltam volna. Magatokat ezzel ne akarjátok megvédeni!

2012. dec. 3. 17:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

"Állandóan elakad, beszorul a csőbe a golyó"

Milyen golyó szorul a csőbe?

2012. dec. 4. 11:21
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát a gáztöltény. Állandóan beszorul a csőbe és tök nehéz hátrahúzni a szánt, mert azt is fogja. De már tökmindegy. Földhöz vágtam és kidobtam a pics-ba.
2012. dec. 4. 12:30
 3/14 anonim ***** válasza:

Előfordulhatott, hogy a lőszer volt a fos. Van valamilyen Wallie (Wall-E :D ) márkájú lőszer, ami nem túl jó. Umarexet vegyél.

Ha lejárt szavatosságú a lőszer, az is baj lehet.

Kár volt kidobni. Gondolom a fél év garancián belül voltál, szóval visszanézhettél volna vele a boltba.

2013. ápr. 21. 12:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szar volt a töltény. Legalább 50-et lőttem már vele, összesen egyszer akadt el (de akkor sem beszorult, csak nem volt elég nyomás a töltényben, hogy hátratolja a szánt). Tényleg kár volt kidobni. Pont a 914 a legmegbízhatóbb öntöltő (a nagy kivetőnyílás miatt), a többi csak még rosszabb.
2013. máj. 5. 14:12
 5/14 A kérdező kommentje:

Értem, de nekem tényleg beszorult a csőbe teljesen és alig lehetett kipiszkálni... Nem tudom a töltény volt-e rossz, mert nem mindnél csinálta, némelyiket gyönyörű szépen kilőtte, ott fuldokoltam a gázban, a szánon is kijött... Utána lőttem még, aztán azok már mind beszorultak...

Az a baj, hogy már nem garanciás, megvettem még 2009-ben, aztán egyet lőttem vele, oké volt teljesen, utána tavaly decemberig mikor kiírtam a kérdést hordtam-hordtam mindenfelé, aztán gondoltam egy napon, hogy szórakozok vele, bum-bum, egy darabig ugye ment, aztán beszorultak..

2013. máj. 5. 18:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Tisztítottad te közben?
2013. máj. 6. 07:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen, a lövések után rögtön kitisztítottam a hozzá kapott kefés akármivel.
2013. máj. 6. 23:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Na, azt jól tetted, viszont akkor elképzelésem nincs, hogy mitől akadt el. Én eddig 3 féle riasztóval próbáltam, kétféle gázt hordtam benne (az Umarex CS-sel valóban nem zár vissza teljesen a szán, túl hosszú a töltény), de átmérőben egyikkel sem volt gond.

De önvédelemre tényleg jobb egy revolver, bő fél év után vettem mellé egyet én is. :)

2013. máj. 7. 09:28
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát nekem most meg is ingott ezekben a bizalmam... Még jó, hogy nem éles helyzetben csinálta ezt, csak itthoni játék közben.. Jelenleg esp viperát hordok magamnál önvédelmi célra, ez legalább nem tud elromlani.
2013. máj. 10. 03:34
 10/14 anonim ***** válasza:
Elromlani nem, de simán bevisznek érte, meg soktíz (esetleg száz) ezres bírság. Akkor már inkább hordok gázpisztolyt engedéllyel.
2013. máj. 10. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!