Mit csináljak? Másnak is van ilyen gondja? Belefáradtam az egészbe.
26 vagyok és még nem volt igazi kapcsolatom.A problémám az, hogy a szüleim emiatt basztatnak.
"Ennyi idősen nekem már gyerekem volt" vagy "Ilyen korban már 8-10 fiúdnak kellett volna lennie" "Lemaradsz mindenről, vénlány leszel" stb.Ha ilyet hallok tisztára depis leszek és tényleg elhiszem hogy egy szar vagyok.Nem tudom miért nem volt még komoly barátom(csak pár hónaposak), valahogy egyik sem mozgatott meg bennem semmit.Akiért én odavoltam annak nem kellettem. Nem tudok együtt lenni valakivel úgy, ha egyszerűen semmilyen formában nem érdekel. Szerelem első pillantásra dologban nem hiszek, a kezdeti találkozgatáskor meg megrémít az,ha a fiú már 2 találkozás után odavan értem.Pedig annyira szeretném már azt,hogy én legyek oda valakiért és ne fordítva. Tudom hogy ez így nem jó, nem szeretnék egyedül maradni, de hogy ezt sulykolják belém hogy ez nem normális, tisztára kikészít.
Köszi:)
Persze a tündérmesékből én is kinőttem. Olyan helyzet már volt, hogy hónapokig találkozgattam a sráccal, nem randiszerűen csak közös programok stb.Aztán bepróbálkozott nagy nehezen, de addigra már megismertem annyira, hogy nem jött be a stílusa és csúnyán hangzik de nem kellett.
először is állítsd le az ősöket. nem ettől lesz pasid, ha folyton csesztetnek.
gondolom ennyi idősen már dolgozol. próbálj a kollégákkal közös programokra menni, bulizni, hátha lesz valaki, akivel megtetszetek egymásnak. nem feltétlenül munkatárssal, hanem akivel összetalálkozol, és elkezdtek beszélgetni.
ne add fel, biztosan van olyan srác, akivel összeilletek. :)
keress valamit amiben élvezetet találsz, írj, zenélj, kirándulj, fess, bármi...
ha látod hogy fejlődsz valamiben és közben lekötöd magad, elégedettebb leszel magaddal, teljesebb lesz az életed.
nem negatív gondolatok fogják kitölteni az elméd, hanem eszedbe fog jutni hogy van valami amit jól csinálsz és máris boldogabb leszel
sőt, a hobbi révén tudsz akár itt is beszélgetni másokkal, akár az egyesületben, vagy konditeremben, vagy bárhol ami kötődik az új hobbihoz.
megismersz új embereket és több esélyed lesz találni valakit.
amúgy engem is megrémít hogy túl hamar odavannak értem a pasik, vagy legalábbis úgy tesznek és nálam nem alakult ki még semmi
nem tudom ez miért megy olyan könnyen a pasiknál és néha kételkedek benne hogy őszinte mély érzelmekről van-e szó vagy csak állandó szexet akar mindegy kivel
nekem a bizalmatlanság a legnagyobb hátráltató dolog a kezdődő kapcsolatokban... lehet hogy neked is?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!