Auchan automata benzinkút és MKB Bank. Volt valakinek hasonló gondja?
Ugye az automata kútnál úgy kell tankolni, hogy előre lefoglalok egy összeget, és ha kevesebbet tankoltam, a különbözetet visszafizetik. A gondom az, hogy a következő történik: pár napig a teljes, eredetileg lefoglalt összeg zárolva van a számlámon, ami már önmagában is bosszantó, hiszen a különbözethez nem férek hozzá, főleg így a 4 napos hétvége környékén, amikor nem is várható hamar a könyvelés. Később viszont még rosszabb: a valóban letankolt összeget lekönyvelik, a zárolást (eredetileg lefoglalt összeg) viszont valamiért nem oldják fel. Ráadásul most megint itt a hétvége, hétfőig valószínűleg így is marad.
Mikor először volt ez, azt hittem, valami alkalmi hiba. Most ez már a második. Volt már valakinek hasonló? Mit tennétek a helyemben? Tegyek panaszt?
Én azt csinálnám, hogy nem foglalnék le nagyobb összeget, mint amit tankolni akarok, bár lehet, hogy akkor sem oldódik fel a zárolás. Szerintem maga a szisztéma rossz és nem egyedi hibáról van szó.
Ez ugyanaz, mint amikor a szállodában előre zárolják az összeget ellenőrzésképpen és amikor fizetni akarsz, akkor mégegyszer ott kell lennie a fedezetnek, mert a zárolás továbbra is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!