Benne hagytam az automatába több időre a bankkártyámat és az benyelte azt, mi a teendő?
Felhívtam az otp ügyfélszolgálatot, de elég bizonytalan volt a válasz ami úgy hangzott hogy 15 munkanapon belül kiküldik a lakhelyem szerinti illetékes bankfióknak és ott tudom azt átvenni. Erről valószínűleg értesítést fogok kapni de ez sem biztos.
Most mennyek az ügy érdekében még tovább, vagy várjak és érdeklődjek a helyi otp nél 15 nap után ?
Azt nem írtad melyik bank automatájába. Ha idegen bank automatája akkor annál a banknál kellene beindítani a visszakérési folyamatot. Akkor kb. 3-5 munkanapon belül megkapod annál a banknál.
A másik, hogy az első dolgod lenne, hogy kiveszed a kártyát. Már egy pár éve megváltoztatták ilyenek miatt a sorrendet.
Egyébként így működik: Adott időnként mikor a töltik az automatát kiveszik a kártyát és elindítják a visszajuttatási folyamatot. Kiértesítenek. Be kell menned a megjelölt bankfiókba és jegyzőkönyv ellenében átadják.
A szemem előtt nyelte be. Csak szarakodtam azzal h a penzt eltegyem, és emiatt időztem de kb. 20 mp volt.
Az automatán meg nem talaltam telefonszámot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!