Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért tiltotta le az OTP a...

Miért tiltotta le az OTP a bankkártyámat?

Figyelt kérdés
Az a probléma,hogy e-bayen szoktam vásárolni és paypallal fizetek.Ma nem sikerült pénzt küldenem paypalon keresztül,mert azt írta ki,hogy letiltotta a bankom a kártyámat.(VISA)Nincs tartozásom és eddig probléma sem volt.Tudom hogy be kell mennem személyesen,de addig is jó lenne tudni,mi lehet a baj.
2011. júl. 21. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Így nehéz lenne megmondani. Pl túllépted a keretedet, lejárt a kártya érvényessége
2011. júl. 21. 15:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez az,hogy a visa kártyám adatait nem rendeltem hozzá paypalhoz,tehát nem a bankkártyámról utaltam pénzt paypalra.A kártya csak 2012 szeptemberében jár le.Amúgy köszi a választ
2011. júl. 21. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a banknak nincs tartozásod, másnak még lehet. Az adóhatóság, vagy bírósági végrehajtó is leemelhet pénzt, és akkor te nem férsz hozzá a számládhoz. De amúgy lehet 1000 más ok, technikai is akár, szóval nem biztos, hogy jól jársz a találgatással. Kérdezd meg az OTP-t.
2011. júl. 21. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:

"visa kártyám adatait nem rendeltem hozzá paypalhoz,tehát nem a bankkártyámról utaltam pénzt paypalra."

valahogy mégis hozzá van rendelve, hiszen ha nem lenne, nem is tudhatnák, hogy le van tiltva a kártya.

2011. júl. 22. 03:56
 5/5 anonim válasza:

Az otp bank idiota, én WISE keresztül probáltam utalni pénz egy barátomnak, de véletlenül rosszul adtam meg a barátom banki adatait, emiatt nem tudtam elküldeni a pénz, és mivel a wiseről visszatérittem a pénzemet, csak hogy zsenik a pénz mozgásd úgy értelmezték hogy gyanús pénz ügyi mozgás, És hiába probálod velük megérteni hogy mi volt a hiba, folyamatosan azt mondogatják hogy ön internetes csalás áldozata lett, a másik bank fiók levan tiltva a wise-én, de nem értik meg hogy 1. rosszul adtam meg a barátom banki adatait, 2. Barátom bankja a hibás adatok miatt elutasitotta az utalás, 3. Barátommal már találkoztunk szenélyesen is és már régota ismerjük egymást, de ezeket hiába mondom nagy eszű otp ügyfélszolgálatott továbbra is internetes csalás áldazoti kártyával jönnek

, és nem képpesek megéreteni hogy baszodjatok meg ti idioták wise pénz

máj. 19. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!