Miért tiltotta le az OTP a bankkártyámat?
"visa kártyám adatait nem rendeltem hozzá paypalhoz,tehát nem a bankkártyámról utaltam pénzt paypalra."
valahogy mégis hozzá van rendelve, hiszen ha nem lenne, nem is tudhatnák, hogy le van tiltva a kártya.
Az otp bank idiota, én WISE keresztül probáltam utalni pénz egy barátomnak, de véletlenül rosszul adtam meg a barátom banki adatait, emiatt nem tudtam elküldeni a pénz, és mivel a wiseről visszatérittem a pénzemet, csak hogy zsenik a pénz mozgásd úgy értelmezték hogy gyanús pénz ügyi mozgás, És hiába probálod velük megérteni hogy mi volt a hiba, folyamatosan azt mondogatják hogy ön internetes csalás áldozata lett, a másik bank fiók levan tiltva a wise-én, de nem értik meg hogy 1. rosszul adtam meg a barátom banki adatait, 2. Barátom bankja a hibás adatok miatt elutasitotta az utalás, 3. Barátommal már találkoztunk szenélyesen is és már régota ismerjük egymást, de ezeket hiába mondom nagy eszű otp ügyfélszolgálatott továbbra is internetes csalás áldazoti kártyával jönnek
, és nem képpesek megéreteni hogy baszodjatok meg ti idioták wise pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!