Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol lehetne esetleg ez ellen...

Hol lehetne esetleg ez ellen tenni lépéseket?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám,hogy évek óta a tescoba járok vásárolni,most viszont azt vettem észre,hogy a tesco expresszbe folyamatosan át vernek 50-60ft-okkal minden egyek terméknél amit veszek. Direkt nézem az árakat,oda megyek a kasszához és amikor le huzza az eladó többet ir a gép,mint amennyi a termék valódi ára. Hozzá teszem,nem látod amikor lehúzza. szóval ezt úgy vettem észre,hogy csomagolt szalonnát vettem amin rajta van az ár. És a csaj mást mondott mint ami. elegem van már ebből,hogy igen is alig van pénzem és akkor még le is húznak. panaszkönyvbe felesleges irni! Szóval valami ellenőrzésre gondoltam,de hogyan?
2012. dec. 1. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen dologgal konkrétan nem találkoztam, de olyannal már igen, hogy van a leakciózott termék -amiből ha hármat veszel- darabára csak ennyi meg ennyi. Szép is, jó is de csak addig, amíg a pénztárnál ki nem fizeted, mert a blokkon a normál ára van feltüntetve. Tehát csak a polcon kedvezményes az ára.
2012. dec. 1. 18:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem értem, mi az hogy nem látod mikor lehúzza, hát ott állsz nem?

Ha meg más árat blokkolnak, mint ami rajta van, szó nélkül visszaadják a vevőszolgálaton, sőt én mostanában kétszer egymás után,még plusz vásárlási utalványt is kaptam mellé,amiért elcseszték az árat.

2012. dec. 1. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"Szép is, jó is de csak addig, amíg a pénztárnál ki nem fizeted, mert a blokkon a normál ára van feltüntetve. Tehát csak a polcon kedvezményes az ára."

Megnézed a blokk végén, akkor ott van a kedvezmény!

2012. dec. 1. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!