Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mért nem tesznek komoly...

Mért nem tesznek komoly lépéseket a prostitúcióból szerzett bevételek ellen? Főleg a 20 év körüli lányoknál!?

Figyelt kérdés
Ha minden más büntetendő, akkor azt a sok fiatal prostit miért hadják meggazdagodni ilyen sepredék módon. Nem adóznak, titokban így él meg fiataloknak a 80%ka.
2011. dec. 11. 14:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
4%
Mért tennének? Ugyanolyan munkavégzés mint bármi más. Egyedül a kerítés a stricizmus az ami undorító. Maguk a lányok ha egyéni vállalkozóként tevékenykednek azzal semmi bajom nincs. Ugyanolyan szakma mint a pék.
2011. dec. 11. 14:22
 2/19 anonim ***** válasza:
4%
Egyébként az alkalmazotti jogviszonyt meg minden más szakma esetén is ugyanúgy ítélem el mint a stricizmust. Ez ellen kellene tenni, nem egyes szakmák ellen.
2011. dec. 11. 14:23
 3/19 anonim ***** válasza:
5%

Hogy jobban megértsd:

El kellene már érni, hogy ne azt büntessék aki dolgozik, hanem aki élősködik.

2011. dec. 11. 14:24
 4/19 A kérdező kommentje:
Első: Még hogy a pék szakma = a prostiúció szakmával? Prostik erkölcsileg nem emberek, csak használati áruk. A pékek értékes emberek!!!! Netán te is ebből élsz meg, hogy ilyen beteg a véleményed?
2011. dec. 11. 14:38
 5/19 asmosys ***** válasza:
51%

Van rá igény, fizetnek érte, nem könnyű csinálni. Ha önkéntes alapon megy, nem sok gond van vele.

Az meg hogy a Te erkölcsödet nyomasztja egy dolog. A világ ettől nem változik.

2011. dec. 11. 14:48
 6/19 A kérdező kommentje:
A PÉKEK hajnali 5től gürcölnek 8 óra hosszát!!! A 18 éves utolsó prostik 1 óra alatt keresnek csomó pénzt feketén, pl. egy erre bérelt albérletbe saját zsebükbe, nem adózva az államnak!! Te ezt nevezed szakmának???!!!
2011. dec. 11. 14:50
 7/19 anonim ***** válasza:
56%
Engem csak a Svájciak zavarnak. Náluk 16 éves kortól lehet prostituált valaki. Már pusztán ezért atomot érdemelnének.
2011. dec. 11. 14:51
 8/19 anonim ***** válasza:
26%
Miért vagy irigy? Én azt gondolom, hogy a 21. században rá kéne már jönni 6000 évi virágzó prostitúció után, hogy hiába büntetjük attól még lesz. Én javasolnám a kötelező vállalkozói igazolvány kiállítását, és havonta kötelező szűrővizsgálatot. Így adózás lenne, de betegség sokkal kevesebb. Egyébként meg ha komolyan gondolod, hogy a fiatal lányok 80%-a prosti, akkor te konkrétan egy barom vagy!
2011. dec. 11. 14:58
 9/19 asmosys ***** válasza:
56%
Kemények a Pékek. Korán kel, 8 óra. A világon nincs párja. :))
2011. dec. 11. 15:03
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
A prostitúciót nem lehet megszüntetni ez tény. Ezért a legjobb ha legalizálják szigorú szabályokkal. Ez így jobb lenne mindenkinek a prostik nem lennének egy stricinek kiszolgáltatva és rendszeres orvosi ellenőrzésen esnének át, másrészt fizetnék rendesen az adót. Ilyen formában semmi bajom nem lenne a prostitúcióval, ha valakinek ez a munkája tőlem csinálja az ő dolga másnak nem árt vele. Egyébként miért lehet megélni a prostitúcióból? Azért mert van ügyfél. Mindenki mindig a prostikra mutogat pedig igazából a hozzájuk járó ügyfelek miatt virágzik az "ipar" ha ők nem lennének prostitúció se lenne. Nem vagyok prostituált és ügyfélként se járok hozzájuk, tehát mint kívülálló fogalmaztam a véleményemet.
2011. dec. 11. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!