Mért nem tesznek komoly lépéseket a prostitúcióból szerzett bevételek ellen? Főleg a 20 év körüli lányoknál!?
Figyelt kérdés
Ha minden más büntetendő, akkor azt a sok fiatal prostit miért hadják meggazdagodni ilyen sepredék módon. Nem adóznak, titokban így él meg fiataloknak a 80%ka.2011. dec. 11. 14:20
11/19 anonim válasza:
ég prostit meggazdagodni nem láttam, igaz talán lesz egy lakásuk, kocsijuk, drága ruháik és 30 évesen kiégnek, gyerek, párkapcsolat nélkül maradnak. Nem olyan könnyű munka, napi 10-15 pasival lenni, akitől alaphangon undorodnak. Mégis szerinted ki kérne számlát tőlük.Egyébként Németországban ellenőrizve vannak és adót is fizetnek. Ha te sajnálod a pénzt tőlük, csináld utánuk. Nekem nem lenne gyomrom hozzá, ezért a pénzt se irigylem.
12/19 asmosys válasza:
Az agyatlan gyűlölködőket sem lehet kitiltani az országból. Pedig az is milyen hasznos lenne. :))
13/19 anonim válasza:
Ne kiabálj! Nyugi! Ennél sokkal nagyobb problémák vannak a világon. Ha a fekete jövedelemmel van gondod, akkor miért a teljes tiltás mellett lobbizol?
14/19 anonim válasza:
Fogd fel úgy, hogy sokan külföldre járnak ki, keresnek havi 1-2 milliót és itt költik el, vagyis élénkítik a gazdaságunkat.
15/19 asmosys válasza:
Na most ha kicsit körbenézel, nagyon sok defektes ember a prostikon élte ki dilijét.
Hasfelmetsző, Bob Raiker, stb. Különösen ha pszichés mellett potenciál gondok húzódnak meg a háttérben. Persze sokat javult az orvostudomány. Csak mondom, hátha…. :)))
A caps lock is beszédes, egyébként. :))
16/19 anonim válasza:
Te elkaptál valami nyavalyát tőlük? Van ám óvszer.
17/19 anonim válasza:
Már bocs de ha valaki elkap valami nyavalyát mert prostihoz ment az teljesen az ő felelőssége, felnőtt emberről van szó aki tudta ,hogy mit kockáztat. Senki nem kényszerítette ,hogy így döntsön.
18/19 anonim válasza:
A kérdés akkor is az, hogy hogy a f@szba akarod betiltani a prostitúciót? Mint már említettem 6000 év alatt senkinek se siketült miért gondolod, hogy neked menne?
19/19 A kérdező kommentje:
Isten őrizz. Hogy képzeled hogy azt venném igénybe, amit elítélek és amitől undorodok? Én érzelmek nélkül sosem tudnék mással kapcsolatba kerülni. Akár mennyi pénzért sem, különben leköpném magamat.
2011. dec. 11. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!