Hol tudnám eladni a könyveimet (Meg Cabot főleg), hogy egy kis pénzhez jussak? Szüleimnek eléggé fogytán van a pénzük?
Figyelt kérdés
Suliba járok, semmi értékes dolgom nincs, amit eladhatnék, max a könyveim, de muszáj lenne valahonnan pénzt szerezni, mert bérletre sincs már.2012. nov. 27. 19:41
2/7 A kérdező kommentje:
vaterán meg teszveszen pluszba fizetni kell azért hgy felteszem, akkor is ha nem veszik meg, így nem annyira szimpi... Antikváriumban nem csak cserélnek?
2012. nov. 27. 19:48
3/7 anonim válasza:
beütött google-be hogy tankönyv eladás, és kiad többek között két ismert használttankönyvet árusító oldalt is, ahol ingyen hirdethetsz. Én is ott adtam el a tankönyveimet :)
4/7 A kérdező kommentje:
köszi!! De nekem nem tankönyveim vannak... :$
2012. nov. 27. 19:49
5/7 anonim válasza:
Megkerestem az enyémeket:
hasznalttankonyv.hu
diakoldal.hu
Én itt hirdetek :)
6/7 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy hol, de azt tudom, hogy hol ne.
Antikváriumba ne vidd, a tizedét ha kifizetik érte annak, amiért eladják majd ők, vagy amennyiért te tudnád eladni máshol.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Valakinek van egyéb ötlete?
(Amúgy épp azért raktam a család kategóriába, mert a család miatt kellene pénzt szereznem, de mindegy :S)
2012. nov. 27. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!