Szerintetek melyik a legkissebb kilengésekkel járó Rulett stratégia? (nekem az egyik kedvencem a Labouchere rendszer különböző változatai)
Szóval te azt állítod, hogy napi 50-100 eurót keresel online roulette-n? Mióta csinálod? Esetleg valami bizonyítékot tudsz mutatni? Pl. képernyőmentés?
(Nem az előző válaszoló vagyok.)
"Nem jön össze semmi ebben a fránya világban,"
De valami összejött. Pl gimi második vagy harmadikban bizonyítani, hogy a rulettben pörgetésenként mennyit veszít a játékos. Mivel Te láthatóan nem jutottál el idáig, inkább anonim fórumokon hencegsz a sosem volt sikereiddel, amit egy 15 éves is meg tud cáfolni. Na ez a szánalom. Valószínűleg a szakimuki barátaid beveszik a napi ezer eurót rulettből, aki egyszer is figyelt matekórán nem.
Csak hogy egy kanyart megspóroljuk ott a martingale tétel kifizetődőségét megcáfoló bizonyítás neten. Egyszerűen csak a veszteséget fordítja kockázattá át, de a függvény ugyanoda tart, negatívba.
Várjuk meg, hogy mit reagál. Nem kell letámadni.
Az viszont tény, hogy ha egy fogadás várható értéke negatív - rulettnél minden tét ilyen -, akkor bárhogyan lehet variálni a dolgot, ugyanúgy negatív marad a várható hozam.
Elozo valaszokat nem olvastam el, viszont tapasztalatbol tudok neked mondani valamit.
Az Elo Roulette, az az igazi szerencsejatek. Semmifele strategia nem letezik ra, na es miert is nem?
1, Maga a Roulette kerek folyamatosan porog
2, A Croupier szinte sose inditja el a golyot ugyanabba az idobe, es ugyanazzal az erovel pedig lehetetlenseg
3, Ha ez megis megtortenne akko is a 8 db pocok ami a kereken rajta van mindig mas iranyba uti magat a golyot.
Persze lehet okoskodni meg nezelodni de ez szintiszta szerencsejatek. Vannak ezek a nagy otletek, hogy fekete/pirosra rakni emelni a teteket na de akkor is ott a nulla.
Valamint ha nagy osszeggel csinalnad ezt folyamatosan akkor szolna elobb-utobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!