Szerintetek melyik a legkissebb kilengésekkel járó Rulett stratégia? (nekem az egyik kedvencem a Labouchere rendszer különböző változatai)
Köszönöm a válaszodat!
Azért nem minősítette reklámnak,mert az alsó rublikába írtam,de egyáltalán nem reklámozní akartam,csak azért tettem be hogy a témához kapcsolódó válaszok érkezzenek!
Köszönöm a válaszodat!
A matematikát nem akarom legyőzní,elfogadom hogy nincs olyan stratégia ami mindig nyer,mert ez hamar elterjedne és csődbe menne a rulett,de esély nővelő stratégia viszont van egy-kettő jó,engem az érdekelne szerinted melyik a legkissebb kilengéssel járó?Ha szoktál játszani,milyen stratégiával?
Nincsen semmilyen csodastratégia. Matematikailag bizonyított, hogy bárhogyan pakolod a téteket, hosszútávon mindig ugyanannyit vesztesz.
Talán annyi, hogy ha mindig csak a pirosra teszel, akkor előfordulhat hogy kijön 10x egymás után a fekete és elvesztettél 10 egység tétet. Erre gondolsz, hogy nagy a kilengés?
Ha igen, akkor csinálhatod azt, hogy mindegyik számra kivéve a 0 teszel 1-1 tétet, 36 egység, így kis időre még pozitívban is lehetsz, de 50 pörgetés után valószínűleg ki fog jönni a 0, ami elviszi a profitot. De az is lehet, hogy rögtön az első pörgetésnél!
Kerüld el messziről a rulettet, ha jót akarsz magadnak. A szerencsejáték függőség már rengeteg ember életét tönkretette, olyanról meg még sose hallottam hogy valaki ebből élne meg, vagy gazdagodott volna meg.
Nem feltétlen igazak ezek a matematikai számítások online rulettre, mivel az egy ember alkotta rendszer, így nem lehet véletlen. Ha nagyon akarnám, egy résen napi akár 1000Eurót is keresnék vele minimum. Maximum egy 25-75000-as asztalnál elképzelhető lenne 25.000Euro is. Veszteség is lenne belőle. Annak a valószínűsége, hogy ezt a rést kihasználva vesztek, sokszorosan kisebb annak, minthogy nyerek. Az más dolog, hogy nem használom, mindössze napi 50-100euróra maximum, amúgy gondolom feltűnő lenne és átvariálnák az rnb-t. Bár nehéz lenne minden online rulettben átvariálni, de inkább nem próbálkozom.
Emberek! Ne gondolkodjatok spéci taktikákon, azok arra jók, hogy a veszteségedet csökkentsd! Arra semmiképp sem, hogy nyerj!
"Ha nagyon akarnám, egy résen napi akár 1000Eurót is keresnék vele minimum."
Még szerencse hogy nem akarsz. Inkább büszke közmunkás vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!