SMS-t kaptam az INTRUM nevezetű cégtől. Tisztelt ügyfelünk! Kérjük tartozásának rendezése érdekében haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot! Iratszám, telefonszám. Mit tegyek? Felhívjam őket, vagy sem?
Figyelt kérdés
Tudom, volt már egy ilyen kérdés régebben, amit valaki feltett. Most velem is ez a helyzet. Semmilyen tartozásról nem tudok, nem tudom mire vélni ezt? volt valaki aki kapott ilyen smst? 06-1-es a szám amit megadtak. Az emelt díjas lenne? őszintén még azért nem hívtam fel őket mert csak 900 ft van a telefonomon és nem tudom az elég lenne-e a hívásra...köszi2012. nov. 13. 15:46
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. igen azt mondták hogy 1 évvel ezelőtti tartozás...az ilyen 1 éves dolgok elévülnek? vagy hogy van ez? én nem értek ehhez, mivel tartozásom se volt. Az avon levélben fog válaszolni, azt várom.
2012. nov. 28. 20:15
12/13 anonim válasza:
Az általános elévülési idő 5 év, ha a személyi adataid is megvannak nekik, akkor valószínűleg van valami alapja a dolognak.
13/13 Thomas A. Anderson válasza:
Csak tudna róla szerintem, ha vett volna valaha valamit az Avontól, nem? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!