Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan találok meg telefonszám...

Hogyan találok meg telefonszám alapján egy embert interneten?

Figyelt kérdés

A nevét és a címét szeretném megtudni csak a telefonszámát tudom

csak értelmes válaszokat írjatok, előre is köszi

2012. okt. 30. 23:34
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Ha titkos a szám akkor sehogy.

Ellenkező esetben tudakozó:

[link]

2012. okt. 31. 00:03
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Írd be facebookba +36xxxxxxxxx formában a keresőbe is. Ha az illető a facebook regisztrációkor megadta, akkor a kereső ki fogja dobni (pont úgy, mintha a nevét írtad volna be).
2012. okt. 31. 00:25
 3/10 A kérdező kommentje:

Még annyi, hogy vodafone-os az illető, és így a telekomos tudokozó nem segít.

viszont a vodafone-os pedig kér mindent.. nem értem hogy akkor mit keres meg nekem?

meg kell adni a nevet, tel. számot, települést, utcát, házszámot, és irányítószámot.. :/

nem értem hogy akkor én nem tudom használni, vagy semmi értelme nincs..

segítsetek légyszi :)

2012. okt. 31. 02:14
 4/10 anonim ***** válasza:
55%

Ha az FB-és változat sem hoz sikert, akkor csak írd be a Google-be, különböző formákban: xx/xxx-xxxx, xx xxx xxx

Így sokszor kiad valamit, apróhirdetés, forum, stb.

2012. okt. 31. 03:13
 5/10 anonim válasza:
56%

A Tudakozó-ban lehet érdeklődni vodafone-os (vagy inkább 70-es előhívójú telefonszámok után, a számhordozás miatt) ügyfelek után. De például kártyás előfizetőkről, akik mindig egy bizonyos összeggel töltögetik az egyenlegüket, nem tárolnak információkat, mert ezek az előfizetések bármikor megszűnhetnek, elég, ha egy bizonyos ideig (általában egy év) nem tölti fel újra a számláját. Ugyanez igaz az összes szolgáltatóra. Írd be google-ba, hogy vodafone tudakozó, telenor tudakozó, t-mobile tudakozó, így próbálgathatod az összes szolgáltatót!

A Tudakozó linkjén nem kell megadni mindent, elég a név, és a város, ha tudsz, akkor utcát. Vagy város és utca, így több találatod lesz, lehet bogarászni. Telefonszám szerint a fenti lehetőségeket válaszd. Értelmezésként: a keresés eredménytelen vagy az ön által keresett adatok titkosak = a Tudakozó adatbázisában nincs ilyen előfizető, de ez nem zárja ki azt, hogy más szolgáltatónál van bejelentett telefonszáma, címe, ami akár lehet titkos is.

Egyébként hívd a 198-at, másodpercek alatt kapsz egy választ, de tapasztalatom alapján (igen, ott dolgozom) a szám szerinti tudakozódás eredménytelen, fentebb leírt okok miatt.

2012. okt. 31. 12:56
 6/10 anonim ***** válasza:
A telekom-os tudakozóban a többi szolgáltató előfizetői is benne vannak.
2012. okt. 31. 20:46
 7/10 anonim válasza:
Engem ma felhívott valaki ezért engem is érdekelne kiaz aki lehet egy fenyegetés de nem magyar számom van ;)
2016. jún. 5. 08:33
 8/10 A kérdező kommentje:

Régi kérdés volt már ez, akkor sem jutottam vele semmire.

Max a rendőrségnél tudnak segíteni.

2016. jún. 5. 16:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Mit kell írni körzetszámhoz?
2016. júl. 30. 10:17
 10/10 anonim válasza:

10:17

A településed számát. (az a szám amellyel a vezetékes telefonok kezdődnek a 06 után) Ha nem tudod mi a településed körzetszáma, akkor írd be az internetbe, a településed nevét és mellé hogy körzetszám. Pl.: "Budapest körzetszáma". Remélem, segítettem. :)

2016. júl. 31. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!