Ti hogy jönnétek ki 125. 000ft-ból ketten albérletbe? (többi lent)
A férjemmel ketten lakunk albérletbe,jelenleg csak neki van állása.
Így néz ki a havi kiadás:
36.000 lakbér
11.000 villany átalány
15.000 víz (ez 2 havonta jön)
1100 szemétdíj
1500 kábeltv
15.000 T-mobile
2500 fogamzásgátló
És mindketten dohányzunk.
Hogy kellene spórolni,vagy miket kellene főznöm?Sose elég ez a pénz:(
1800/hó a gumi egyik válaszoló?
Olyan ritkán vagy a gumi olcsó?
Mert én nemrég másfél hónapig kényszerültem gyógyszerszünetre,és a gumi 6-7ezerbe volt,hisz darabja 2-300Ft körül van a jobb minőségünek...
Ezen spórolni maximum olcsóbb fogamzásgátlóval lehet,de nem biztos hogy érdemes
Most néztem meg,szeptember 24 óta pont 10m3 víz ment el.Majd most lesz leolvasás 20-a körül.Mondom hogy a mosógép viszi a vizet.
A T-mobil így néz ki:
2x2000ft előfizu
1800ft férjem telefontörlesztő
3125ft nekem laptoptörlesztő
2x1000ft családbarát kedvezmény
4000ft körül van az internet (pontosan nem tudom mert összevonva jön a számlám)
Tehát nem eltelefonálgatjuk a pénzt.
8. vagyok
Mi még egy autót is fenntartunk, azt kifelejtettem.
A dohányzás sok pénzt elvisz, érdemes leszokni róla.
Apunak az vált be, hogy a napi összeget amit cigire költött volna egy befőttes üvegben gyűjtötte.
1-2 hónapig figyelgette az üveget, majd megszámolta a pénzt és azt mondta, hogy ő soha többet nem fogja kidobni a pénzt az ablakon amiért megdolgozott. 8 éve nem dohányzik.. :))
Nem dolgozol,van időd irogatni a vizet,én is ezt csináltam mig kideritettem hogy a mosgép a ludas.
Felirtam minden nap a vizállást (literre pontosan még a mérő) és hogy aznap mire ment el viz: 1 adag mosás, kb 15 perc mosogatás, 2 fürdés.
És láttam hogy a mosásos napokon nagyon kiugró volt.
Szétnéztem használtan kapható gépeknél mik a fogyasztások,találtam olcsót,azóta havi vizszámla nem megy 3ezer fölé sosem,pedig folyó vizben mosogatok.
12:15 vagyok
Mi a jóégért lett lepontozva hogy szerintem nem érdemes gumizni stabil kapcsolatban?
ma 12:15
Masculant szoktunk venni, nálunk az bevált, nem szakadt ki soha az 5 év alatt. Ebből a 10 db-os 750-800 ft.
Az meg, hogy kinek mi a kevés szerintem elég változó. Nekünk elég a heti 3-4 alkalom és ez nem kerül 7000 forintba még durex esetén se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!