A prostitúció nem kényszerűségből jön? (diplomásak esetében)
csak mert én speciel nem tudok elhelyezkedni, lassan éhenhalok.
és a napokban hallottam a rádióban, hogy hála isten ott még nem tartunk a munkanélküliségben, hogy a képzett, vagy iskolázott lányaink erre kényszerüljenek.
én pedig ezt nem osztom.
más mit gondol?
vagy mindenkinek van, aki eltartsa csak nekem nincs?
Meg kell hogy védjem a kérdezőt. Nagyon szerteágazó tapasztalatom van. Biztosíthatlak kérdező hogy 100%-ban megértelek. Nekem bírta a gyomrom, sőt semmi rémálmom, rossz érzésem utána sem maradt. (már a múlthoz tartozik az én életemben) Egy tapasztalatnak könyveltem el. Csalódni annyiban csalódtam, hogy a nagy milliók bizony nem jönnek. Ennek okai: hogy a piac telített. Az árak lent. Az embereknek nincs pénze. A nevezzük úgy 'munkáltató' folyamatosan lehúz a pénzből amit keresel. Ha pedig nem tetszenek a szabályok, kidob egy szó nélkül. Van a helyedre másik 5, ennyi. Ez a biznisz sem az már mint 10-20 éve. Persze a lányok próbálnak sakkozni, böngészik a netet helyek után, országokat is képesek átutazni ha azt hallják hogy a hely jól megy..viszont rengeteg olyan esetet tudok hogy ez nem volt igaz, viszont neked elveszett az odautazás plusz visszautazás költsége. Ja, és persze az is egy faktor hogy hogy nézel ki. Kapós leszel-e vagy sem, milyen a vendégköz és azoknak milyen ízlésük van.. Őszintén szólva, nem voltam sohasem ott, de Németország Belgiumhoz közel eső részét tudom például elképzelni hogy talán jól megy..de nem tudhatod biztosra.
A mosogatásról, takarításról, normál munkákról annyit, hogy most jelentkeztem takarítónőnek, protekció kellett hozzá...!!! na ennyit erről, meg hogy ki mit nem akar elvállalni. pusz
Nagyon jol leirtad Utolso, a piac mar nem ugy van mint akar 6 evvel ezelott is, hogy milliomos lesz belole az ember.Mar valoban boldog -boldogtalan beall annak, a piac telitett , raadasul az embereknek se ugy van mar erre penze.Nemetorszag hallott egyebkent ebben a temaban.Eleg sok lany pl meg arra sem tud ott penzt osszeszedni , hogy legalabb ott hagyhassa a lehuzos helyet, sokszor inkabb nem hogy keresnenek hanem a leadokkal meg adossagba is keverednek,(es megugynevezett "manager" sem szuksegeltetik hozza, hogy teljes legyen a katasztrofa).
A tobbi se sokkal jobb, de pl Svajc meg mindig jobb es a lanyok papirral bejelentve dolgozhatnak, illetve kevesebb a kiszolgaltatottsag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!