A prostitúció nem kényszerűségből jön? (diplomásak esetében)
csak mert én speciel nem tudok elhelyezkedni, lassan éhenhalok.
és a napokban hallottam a rádióban, hogy hála isten ott még nem tartunk a munkanélküliségben, hogy a képzett, vagy iskolázott lányaink erre kényszerüljenek.
én pedig ezt nem osztom.
más mit gondol?
vagy mindenkinek van, aki eltartsa csak nekem nincs?

"és hozzá tenném egyedül, albérletben élek, szóval ha nem akarok az utcára menni, sajnos igen engem már elgondolkodtatnak a dolgok."
Nekem egyből az jutott eszembe, hogy miért laksz egyedül albérletben?

meg mi az, hogy menjek?
amikor hússzor írtam, hogy voltam, és az istennek sem tudom bevállalni.
és abszolut nem önelemzést akartam ebből az egészből. csakhogy más hogyan boldogul? HOGYAN? anyuka, apuka, élettárs? ennyi? és akkor ki akar mit a semmiért???? ne rajtam ítélkezz!

Szintén közgazdász diplomám van, én is albérletben élek, sőt még hitelem is van. Sok családi hátterem nincs, mert állami gondozott voltam. Nem találtam munkát a szakmámban, ezért gyári munkát vállaltam, heti hat napon 12 óráztam, de volt hogy többet dolgoztam. Ebből szépen lassan ki tudtam fizetni a hitelemet. 3 évig csináltam ezt a munkát, majd végül elhelyezkedtem a szakmában.
Én soha nem lennék prostituált, mert sokkal többre tartom magam.
akkor én is megtudom csinálni :)
reménysugár
köszönet az egy érdemi válaszért

En dolgoztam kulfoldon lakasban, szinten kilatastalansag miatt( nyugodtan lehet ocsarolni...nem veszem fel:)).
100 euro vagy 120 euro per ora.en ket hetig birtam. Ugyanis extrat semmilyen formatumban nem vallaltam csak ra kellett jonnom, azt pedig majdnem minden no csinalja...ugyhogy hagytam a francba.Ha nem vagy bevallalos szerintem ne is kezdj bele.Felesleges.Akkor mar egy kulfoldi takaritos munka is jobb(megha nem is leszel milliomos) es meg tukorbe is tudsz nezni...
1. persze, hogy kényszerűségből jön, ha gyárban lehetne havi félmillát minimum megkeresni, nyilván mindenki oda menne.
2. van, aki bírja, van, aki nem. ez egyébként nem csak gyomor kérdése, hanem hozzáállásé is, ha nem az út szélén állsz, még egyfajta kényelmes életstílust is ad. persze ha külföldön egész nap egy szobában ülsz, arra ez nem érvényes.
3. egyetemisták és diplomások között is sokan csinálják ezt, csak nem verik nagy dobra. sokan ebből fizetik a tandíjat, vagy a pesti megélhetést.
4. már hogyne tartanánk ott?? nem csak hogy a képzett lányok csinálják ezt, hanem sokan vannak, akik nem is mennek továbbtanulni, mert nem látják értelmét... nézz körül egy kicsit az országban, látom a saját bőrödön tapasztalod, mi folyik itt. akkor meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!