A prostitúció nem kényszerűségből jön? (diplomásak esetében)
csak mert én speciel nem tudok elhelyezkedni, lassan éhenhalok.
és a napokban hallottam a rádióban, hogy hála isten ott még nem tartunk a munkanélküliségben, hogy a képzett, vagy iskolázott lányaink erre kényszerüljenek.
én pedig ezt nem osztom.
más mit gondol?
vagy mindenkinek van, aki eltartsa csak nekem nincs?
bocsi a fél óra a 100 Euro
az 1 óra az, 150 Euro
kimehetsz, megnézheted, akkor tuti elhiszed!
hidd el, voltam ott! csak otthagytam, mert nem bírta a gyomrom.
ja tényleg, 60-40 %-ban vannak. 60% a lányé.
de nem egy kliens van egy nap!
de nézzünk 1 hetet extra nélkül 1 órát:
150x7x0,6x280=176.400
havi szinten: 705.600 Ft
az egy dolog hogy az ügyfél mennyit fizet, de te azt nem kapod meg teljes egészében.
nulla rálátásod van arra hogyan működik a szexipar. tényleg azt mondom, hogy menj ki, próbáld ki, és majd számolj be nekünk!
adhatok telszámot, hogy igazoljam magam, már akit érdekel..
és valóban a hely honlapját itthonról nem lehet megnyitni, csak kintről. szóval tényleg ki sem derülne.
viszont a lányok le vannak jelentve a rendőrségen(csak így dolgozhatnak bejelentve) nos az itthoni rendőrség tehát tudhat róla, ha nemzetközileg kapcsolatban vannak...azt már nem tudom.
24-es, olvasd már el a 23-as kommentem!!!
higyj már nekem!!!
neked van nulla rálátásod! ott voltam!!!!!
ami a kérdésem, ott van fent.
voltaképp az érdekelt, hogy egyedül csak én vagyok ilyen szerencsétlen? nincs sorstárs? vagy ilyesmi. ez érdekelt volna. és hajrá... inkább hazajöttem. ott átgondoltam, hogy ezt vagy az éhhalált választom e. és győzött az éhhalál.
a csajok hülyének néztek, hogy hazajövök.
és ezek után hallom a rádióban hogy a magyar lányok nincsenek a prostitúcióra rákényszerülve.
és lőn megszületett a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!