A prostitúció nem kényszerűségből jön? (diplomásak esetében)
csak mert én speciel nem tudok elhelyezkedni, lassan éhenhalok.
és a napokban hallottam a rádióban, hogy hála isten ott még nem tartunk a munkanélküliségben, hogy a képzett, vagy iskolázott lányaink erre kényszerüljenek.
én pedig ezt nem osztom.
más mit gondol?
vagy mindenkinek van, aki eltartsa csak nekem nincs?
Nekem nincs az a körülmény, amiért elmennék prostinak.
Ne mondd, hogy takarítani vagy gyárba vagy valahova nem tudsz elhelyezkedni. Ennél minden jobb lehet!
Hogy néznél tükörbe?
Á..tőlem nagyon távol áll, pedig kerültem már rossz helyzetben és el voltam keseredve, de soha egy pillanatig sem merült fel bennem ez az opció!
nem, csak ahogy küldözgetem az önéleteket nézegetem az ajánlatokat, hónapok óta vagy válasz nem jön, vagy közlik, hogy eddig 70 pályázat érkezett és még várják a többit, nézek kinti melókat (lassan már oda is protekció kell) és mindezek között bukkanok a gyöngyszemekre, hogy napi fix, táncolással, meg erot. munka, er. masszázs betanítással, szóval ha bevállalnám, már másnap pénzem lenne, havonta meglenne a millióm, én meg itt gondolkodom, hogy wc papírt használjak e zsepi helyett.
elkeserít.
felmértem már a terepet
nincs "nő" aki óvszer nélkül nem csinálja (orális)
ez már minimum elvárás...
azt mondják azért nincs semmi bajuk, mert házas emberek, és ezért megbízhatóak a kliensek.
nagyon gázos meló
Ott aztán sok mocskot be kell vállalnod. Extrákat is. Nehogy azt hidd, hogy a magazin címlap- modellek fognak jelentkezni. Mindenféle ocsmány személy alantas kéréseit ki kell szolgálnod.
"Filmezni" nem szeretnél inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!