Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudnánk ennyi pénzzel...

Mit tudnánk ennyi pénzzel kezdeni?

Figyelt kérdés

El fogjuk adni a házunkat,mert nem tudjuk fizetni a hitelt,de még így is marad 15 milliám. Nem akarunk házat venni,mert valszeg elmegyünk külföldre jövőre és kint is maradunk bár ez még a jövő zenéje. Még csak 20 vagyok.

Mibe tudnám fektetni a pénzt? Itthon és külföldön? Vállalkozás? Tőzsde? Igaz ahhoz nem értek még, de tanulni mindig kell. Külföldön? Nem igazán tudom ott hogy mennek a dolgok, van egy KFT-m amit örököltem, tehát nem kellene kiadnom 500k-t.

2012. okt. 15. 21:43
 1/7 A kérdező kommentje:
egyébként 18 milla maradnak csak levontam belőle 3-t külföldre költözés esetén, tudom milyenek az albi árak kint míg nem találok munkát.
2012. okt. 15. 21:44
 2/7 Agytörzsi Prof. ***** válasza:

"El fogjuk adni a házunkat,mert nem tudjuk fizetni a hitelt,de még így is marad 15 milliám."

Ettől a mondattól mit vársz? Máris hiteltelen amit írtál!

Próbálkozz másik kamu kérdéssel, ami hihetőbb!

2012. okt. 15. 21:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz te sokeszű? A házra van vevő 25 millióért,kifizetjük a hitelt és marad 18 körül. Nem vennék ingatlant, hanem belefektetném valamibe.
2012. okt. 15. 22:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Szüleim elváltak, apám lelépett és nincs pénz a havi 150-re eddig simán kipengettük 2 ember fizetéséből, de sajnos anyám nem keres annyit.
2012. okt. 15. 22:06
 5/7 anonim válasza:
Ha külföldre mentek javaslom ott tedd be egy számlára. Amíg itt ez a rezsim lesz nem javaslom a megtakarításod itt és forintban tartsd!
2012. okt. 15. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Először várd meg, hogy egyáltalán elmegy-e ház ilyen gazdasági helyzetben. De van egy olyan érzésem, hogy erősen túlbecsülted az ingatlan értékét.
2012. okt. 16. 02:32
 7/7 A kérdező kommentje:

nem becsülöm túl:) ez egy luxus ház, medencétől kezdve(nem felfújható bébi medencére gondolok)minden van.

és már van rá vevő ennyiért.

2012. okt. 16. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!