Az exem tartozik nekem nem kevés pénzzel. Üzenetre, egyéb dolgokra direkt nem reagál, biztonságban érzi magát munkahelyéből adódóan. Nekem ebből elegem van, egyéb alternatív módon ti vissza szereznétek a pénzt?
Én ilyen eszközökkel nem szerezném vissza. Persze nem mindegy, hogy mennyi pénz...de akármennyi is, én nem mernék odamenni, hogy kiverjem belőle...:(
Mindezen túl megértelek, hogy már ilyesmit fontolgatsz...
Hibáztál, amikor nem írtál papírt, de...
Én is jártam hasonló cipőben. Akkoriban ment tönkre a cégem, és nagyon sokan tartoztak nekem. A kintlevőségem kb 2 milla azóta is. Akkor a gyerekeimnek nem tudtam enni adni se, a tartozását pedig nem adta meg senki.
Az egyik emberkének aki tartozott volt egy üzlete, nekem meg voltak kapcsolataim. Több mint egy év telefonálgatás után eljutottam arra a pontra, hogy megfenyegetem. Felhívtam, és közöltem vele, hogy az üzletébe küldök pár embert, akik vagy "levásárolják" vagy "lelakják" a tartozás összegét. Akkor már az se számított, hogy nem kerül hozzám vissza az összeg, hiszen szívességet ilyen "barátoktól" nem kérünk. Estére a számlán volt a pénzem.
Ha nem megy szép szóval, szerezd vissza máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!