Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Allergiás gyerekek szülei!...

Allergiás gyerekek szülei! Sópipáról sóbarlangról egyéb alternatív gyógymódokról szeretnék tapasztalatokat?

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:

A sópipa átverés!!!

A sóbarlang nagyon jó, a sós, párás levegő nyugtatja a légutakat. Nekünk itthon is, a gyerekszobai párologtatókban (radiátorra akasztható kerámiaedények)tengerisós víz van.

Fentieket az asztmás kisfiam pulmonológusa mondta/tanácsolta nekünk a klinikán.

2011. febr. 1. 22:01
 2/8 A kérdező kommentje:
De az én fiam allergiás.
2011. febr. 1. 22:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Én értem, te nem érted. A fiam is allergiás alapon asztmás - egyébként én is. A fiamnak "jó", ő tavasztől őszig, a pollenszezonban fullad. Én a lakásban is megtalálható poratkákra is allergiás vagyok, egész évben kínoz a fulladás. Az asztma legtöbbször a szervezet eltúlzott allergiás reakciója nyomán alakul ki.

A sópipa baromság. Kb. 20 éve ismerjük a pasit, aki egy barátjával az egészet piacra dobta. Meggazdagodtak és röhögnek a világon. Mint jóbarátot, kérdeztük, vegyünk-e pipát magunknak. Nem ajánlotta a saját termékét! Később a pulmonológus is ugyanazt mondta.

A sóbarlang pedig jó, nagyon jó, pl. a törökbálinti kórháznak is van saját sószobája.

De nem győzködlek, kérdezd meg az allergológus szakorvosotokat.

2011. febr. 1. 22:36
 4/8 A kérdező kommentje:

"Én értem, te nem érted."-miért nézel hülyének????

Tudom, hogy az allergiából is alakulhat ki asztma.

És azért itt kérdezem, mert tapasztalatot várok.Nem azt, hogy kinek mit mondott a dokija.Akkor nem itt kérdrzném hanem a rendelőben.Amúgy nyilvánvaló, hogy az orvosok gyógyszerpártiak, az őket nem érdekli, hogy hosszú távon milyen káros hatásai vannak csak az hogy MOST tünetmentes legyen a beteg.

Azt se értem, hogy te komolyan mondod azt, hogy ismered aki piacra dobta a sópipát???

És röhögnek?Ez fura.

Tehát:olyan anyukákat keresek akik HASZNÁLTAK sópipát gyereküknek!

KÖSZI

2011. febr. 2. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
57%

Jaj, látom, megint itt egy higgadt, intelligens kérdező :=)

Végigolvastam, ha megengeded, megvédeném a válaszolót. Nem ő néz téged hülyének, hanem te vagy rendkívül arrogáns és szűklátókörű :(

Amúgy pedig lehet, hogy nem is figyelsz - vagy nem is akarsz? - a válaszra:

Ezt írtad:

"...És azért itt kérdezem, mert tapasztalatot várok.Nem azt, hogy kinek mit mondott a dokija.Akkor nem itt kérdrzném hanem a rendelőben.Amúgy nyilvánvaló, hogy az orvosok gyógyszerpártiak, az őket nem érdekli, hogy hosszú távon milyen káros hatásai vannak csak az hogy MOST tünetmentes legyen a beteg. "

Írta neked az első két válaszoló egy szóval is, hogy nyomd tele gyógyszerrel a gyerekedet? Ezt hol olvastad? A sóbarlang nem gyógyszer - lehet, hogy mégsem vagy olyan tájékozott, mint eljátszod???

"...Azt se értem, hogy te komolyan mondod azt, hogy ismered aki piacra dobta a sópipát???..."

Ezen mit nem lehet érteni? Te senkit nem ismersz a világon, aki letett valamit az asztalra? Egyébként én is ismerem a pasit, vagány, nagyszájú, talpraesett vállalkozó, soha, semmi köze nem volt az egészségügyhöz. Egy idős bácsi kitalálta, hogy ha jó a sóbarlang, mi lenne, ha pipába dugnák a sókristályt, de nem volt tőkéje megvalósítani. Ők pedig egy haverral ráugrottak és piacra dobták. Sokan ismerik őt, nem ogreként él egy erdő közepén. Az is érdekel, hogy honnan ismerem? A teniszpályáról. Mi ebben olyan hihetetlen és érthetetlen?

És hogy a kérdésedre is válaszoljak, nekünk volt sópipánk, semmit sem használt. Ellenben találtunk a közelben egy sóbarlang-vállalkozást, az bevált. Nekem sem fogsz hinni? Engem is megrugdosol majd a szavaiddal? A Te döntésed, de csak téged minősít, úgyhogy ne is fáradj...

2011. febr. 2. 20:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Allergiás gyerekek szülei! Sópipáról sóbarlangról egyéb alternatív gyógymódokról szeretnék tapasztalatokat.TAPASZTALATOKAT.

Köszi

2011. febr. 2. 21:04
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Idióta! Várd csak a válaszokat tovább!
2011. okt. 11. 21:14
 8/8 anonim válasza:
Rengetegen dicsérik a sópipát ,jó tapasztalatokat is hallani róla bőven .Szerintem ártani nem árthat ha kipróbálja az ember .Én értelek téged ,hogy szülők válaszát vártad hátha...én ma vettem meg mert sokan ajánlották.:)
2011. dec. 5. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!