Allergiás gyerekek szülei! Sópipáról sóbarlangról egyéb alternatív gyógymódokról szeretnék tapasztalatokat?
A sópipa átverés!!!
A sóbarlang nagyon jó, a sós, párás levegő nyugtatja a légutakat. Nekünk itthon is, a gyerekszobai párologtatókban (radiátorra akasztható kerámiaedények)tengerisós víz van.
Fentieket az asztmás kisfiam pulmonológusa mondta/tanácsolta nekünk a klinikán.
Én értem, te nem érted. A fiam is allergiás alapon asztmás - egyébként én is. A fiamnak "jó", ő tavasztől őszig, a pollenszezonban fullad. Én a lakásban is megtalálható poratkákra is allergiás vagyok, egész évben kínoz a fulladás. Az asztma legtöbbször a szervezet eltúlzott allergiás reakciója nyomán alakul ki.
A sópipa baromság. Kb. 20 éve ismerjük a pasit, aki egy barátjával az egészet piacra dobta. Meggazdagodtak és röhögnek a világon. Mint jóbarátot, kérdeztük, vegyünk-e pipát magunknak. Nem ajánlotta a saját termékét! Később a pulmonológus is ugyanazt mondta.
A sóbarlang pedig jó, nagyon jó, pl. a törökbálinti kórháznak is van saját sószobája.
De nem győzködlek, kérdezd meg az allergológus szakorvosotokat.
"Én értem, te nem érted."-miért nézel hülyének????
Tudom, hogy az allergiából is alakulhat ki asztma.
És azért itt kérdezem, mert tapasztalatot várok.Nem azt, hogy kinek mit mondott a dokija.Akkor nem itt kérdrzném hanem a rendelőben.Amúgy nyilvánvaló, hogy az orvosok gyógyszerpártiak, az őket nem érdekli, hogy hosszú távon milyen káros hatásai vannak csak az hogy MOST tünetmentes legyen a beteg.
Azt se értem, hogy te komolyan mondod azt, hogy ismered aki piacra dobta a sópipát???
És röhögnek?Ez fura.
Tehát:olyan anyukákat keresek akik HASZNÁLTAK sópipát gyereküknek!
KÖSZI
Jaj, látom, megint itt egy higgadt, intelligens kérdező :=)
Végigolvastam, ha megengeded, megvédeném a válaszolót. Nem ő néz téged hülyének, hanem te vagy rendkívül arrogáns és szűklátókörű :(
Amúgy pedig lehet, hogy nem is figyelsz - vagy nem is akarsz? - a válaszra:
Ezt írtad:
"...És azért itt kérdezem, mert tapasztalatot várok.Nem azt, hogy kinek mit mondott a dokija.Akkor nem itt kérdrzném hanem a rendelőben.Amúgy nyilvánvaló, hogy az orvosok gyógyszerpártiak, az őket nem érdekli, hogy hosszú távon milyen káros hatásai vannak csak az hogy MOST tünetmentes legyen a beteg. "
Írta neked az első két válaszoló egy szóval is, hogy nyomd tele gyógyszerrel a gyerekedet? Ezt hol olvastad? A sóbarlang nem gyógyszer - lehet, hogy mégsem vagy olyan tájékozott, mint eljátszod???
"...Azt se értem, hogy te komolyan mondod azt, hogy ismered aki piacra dobta a sópipát???..."
Ezen mit nem lehet érteni? Te senkit nem ismersz a világon, aki letett valamit az asztalra? Egyébként én is ismerem a pasit, vagány, nagyszájú, talpraesett vállalkozó, soha, semmi köze nem volt az egészségügyhöz. Egy idős bácsi kitalálta, hogy ha jó a sóbarlang, mi lenne, ha pipába dugnák a sókristályt, de nem volt tőkéje megvalósítani. Ők pedig egy haverral ráugrottak és piacra dobták. Sokan ismerik őt, nem ogreként él egy erdő közepén. Az is érdekel, hogy honnan ismerem? A teniszpályáról. Mi ebben olyan hihetetlen és érthetetlen?
És hogy a kérdésedre is válaszoljak, nekünk volt sópipánk, semmit sem használt. Ellenben találtunk a közelben egy sóbarlang-vállalkozást, az bevált. Nekem sem fogsz hinni? Engem is megrugdosol majd a szavaiddal? A Te döntésed, de csak téged minősít, úgyhogy ne is fáradj...
Allergiás gyerekek szülei! Sópipáról sóbarlangról egyéb alternatív gyógymódokról szeretnék tapasztalatokat.TAPASZTALATOKAT.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!