Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ilyen esetben?

Mit lehet tenni ilyen esetben?

Figyelt kérdés
volt egy telefonom amit 12 000-ért vettem bevittem iskolába az egyik osztársam azt mondta hogy ha ott hagyom nála és kell neki fizet érte vagy ha nem visszaadja én kérdezgettem szinte minden nap mindig mást mondott de a telefont nem láttam viszont tehát ingyen elvette nyilvánosan ellopta tőlem az érdekelne hogy jogosan vissza tudnám-e szerezni tőle úgy hogy a telefonról megvan az adásvételi szerződés szervizszerződés mert javítani is kellett és otthon készült képek abból 7 darab remélem van rá megoldás a válaszokat előre is köszönöm
2012. okt. 13. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért nem mész az igazgatóhoz, és mondod el a történetet neki?? Szépen megmutatod neki a papírokat hogy a telefon a tied, és elmondod, hogy azóta se pénz se telefon. Az igazgató utána fog járni. Ha nem, akkor szépen megmondod a dirinek, hogy szeretted volna "házon belül" intézni a dolgot, de mivel az igazgató sem tud segíteni, így kénytelen leszel a rendőrséget bevonni..
2012. okt. 13. 16:59
 2/2 anonim ***** válasza:
vagy házhoz mész, és beszélsz a szüleivel. vagy a szüleid beszélnek vele. találd fel magad, ne hagyd annyiban
2012. okt. 13. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!