Találkozott már valaki olyannal hogy Átalány Kártérítést követel egy szolgáltató?
Ezt a T-home kéri tőlem. A Set Top Box-ra.
Holott a LEJÁRT hűségidő után úgy döntöttem hogy felmondom a szerződésemet. Nem volt egyszerű hogy hogy is kell, mert az OTT dolgozók sincsenek tisztában vele!!!
A lényeg hogy e számláim időre rendezve.
A felmondó nyilatkozat elküldve nekik.
A Set Top Box minden tartozékával vissza juttatva sértetlen állapotban!
8 nap múlva meg jön egy ilyen számla.
Ilyenkor mi van?
Hasonló ügy lehet. Itt azt írják, hogy be kell menni, vinni papírt, amivel igazolod, hogy leadtad.
Ezt elolvasva már nem csodálkozom.
De nem fogok szaladozni. Nekem annyit nem ér. Max egy szép levél a Fogyasztóvédőkhöz!
Ajánlva jött a számla? Mert ha igen, akkor ezt bizony meg kell támadnod (avagy vissza kell ajánlva küldened), különben ha nem fizeted határidőre, onnantól kezdve ez behajthatóvá válik.
És a bíróságot ilyenkor nem érdekli, hogy jogtalan a számla tartalma. Mivel te a számlát nem vitattad, ezzel ráutaló magatartással elfogadtad annak tartalmát, a bíróság meg fogja ítélni az összeget nekik.
És ettől a FV sem véd meg.
Nem ajánlottan jött. De jogtalan követelés ez.
10.03-án feladtam nekik mindent postán ajánlottan.
Tuti megkapták időre.
Vagyis nincs miről beszélni.
Mert már náluk volt, mire nekem a számlát kiállították.
Ugyanis az 10.05-én készült.
És biztos hogy nem kellenek hozzá napok hogy odaérjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!