Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ilyen esetben cserélhetünk...

JANIkettőezer kérdése:

Ilyen esetben cserélhetünk szolgáltatót?

Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan, hogy melyik kategóriába kellene írnom a kérdést, ezt találtam legmegfelelőbbnek, így ide írom. A RubiComnál fizettünk elő az internetre. Hogy kicsit olcsóbb legyen, hűségnyilatkozatot írtunk alá, ami még nem járt le, de májusban felváltotta a RubiComot a UPC. Volt boldogság, gondoltam, hogy 4 Mb/s helyett ugyanazért az áron 25 Mb/s lesz a letöltés. Tévedtem, kegyetlen rossz, ~100 MB letöltés után megszakad az internet, ami olyan fél percet jelent. Ez nekem nagyon nem tetszik, így semmiben nem jobb, hiába gyorsabb, ráadásul általában a legrosszabb időben megy el. Játszani sem túl szerencsés vele, milliószor megszakad ott is. A kérdés egyszerű. Mivel a RubiComnál van hűségnyilatkozatunk, válthatunk szolgáltatót?

2012. aug. 31. 00:29
 1/2 anonim ***** válasza:
mivel a UPC a RubiCom jogutódja, így sztem nem
2012. aug. 31. 01:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, de ugyanakkor szerintem tanácsos a szolgáltatónál panaszt tenni, hogy a váltás előtt sokkal jobb volt a szolgáltatás és legalább a netszakadozás tekintetében lépjenek valamit!
2012. aug. 31. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!