Személyi hitelt szeretnék felvenni 500. 000 Ft értékben. Melyik bankot van szolgáltatót ajánljátok?
OTP-nél max a fizetésed 5X-t tudod jobb esetben elintézni. Amúgy ma személyi kölcsönt felvenni szinte lehetetlen, mert nincs mögötte fedezet.
ha szeretnél segítséget, írj pü-t ;)
Mennyi a havi nettód?
Mióta dolgozol?
Hány éves vagy?
Az OTP-s folyószámládon látszik-e valamilyen egyéb hiteltörlesztése?
Van hitelkereted? Hitelkártyád?
Szokott-e mínuszban lenni a számlád?
Hol laksz?
Ha ezeket megválaszolod, (akár privátban), akkor tudok tanácsot adni.
Tegnap délután 4-kor adtam le egy hitelkérelmet Személyi kölcsönre.
Ma délelőtt szóltak telefonon, hogy mikor érne rá az ügyfelem szerződni?
Tegnap délután besétáltam az OTP-be, hogy megkérdezzem hogysmint menne a dolog, 40 perc múlva kisétáltam számlámon a pénzzel :O
Semmilyen bizonylatot, igazolást nem kértek, állítólag azért, mert náluk van a számlám, oda megy a fizetésem. Csak ki kellett töltenem a nyomtatványokat és kész is volt. És még ajándékot is kaptam :-)
Kedves utolsó válaszoló. Van néhány alapfeltétel, amit minden bank elvár a személyi kölcsönnél:
- megfelelő életkor
- min. 2 hónapos működő, aktív bankszámla múlt.
- megfelelő munkahely
- megfelelően hosszú munkaviszony
- megfelelő jövedelem
(BÁR státusz kizáró)
Mindezeket együttesen vizsgálják és ha pl minden feltételnél épp csak a minimumot éred le, ha ezek mellé még pl albérletben élsz, nincs semmiféle vagyontárgyad, ingatlanod, akkor alapból elutasítják a hitelkérelmet.
Nekem tudtok valamit ajánlani?
22 éves vagyok munkaugytől kapok havonta 39.200 ft ot semmit nem kell fizetnem szóval egész mehetne a hitelre
és 300.000 ft ot szeretnék felvenni nagyon sokáig kapom ezt az összeget .
kérlek segitsetek sürgősen kellene az összeg bármilyen megoldás érdekell az se számit ha nagy a kamat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!