Van itt olyan valaki aki karteritest kert? Többi lent
Figyelt kérdés
Van itt olyan valaki,akinek szülei ,nagyszülei nemetek voltak,a II. vilaghaboru utan kivegeztek,es ti karteritest kertetek,Ausztriatol,Nemetorszagbol?Sokakat hallottam,de pontosan senki nem mond semmit.Erröl szeretnek több infot.2012. júl. 30. 09:16
1/5 anonim válasza:
Senkit nem végeztek ki a háború után azért, mert német volt - csakis okkal.
Akit viszont jogosan végeztek ki azután nincs miért kártérítést kérni.
2/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem irni,en nem Mo-i vagyok,Vajdasagi,es itt igenis vegeztek ki,es sokakat toloncoltak ki Nemetorszagba.
2012. júl. 30. 14:05
3/5 A kérdező kommentje:
Ha meg nem tudod a valaszt,miert is irtal.Rengeteg Vajdasagi,Orosz,es Mo-i kert karteritest,ne irjam most miert.Különben Ausztriaban elek,ezert tudok rola,en csak szerettem volna olyanokkal kapcsolatba lepni akik ebben jartasak , ügyvedhez megyek aki evvel foglalkozik., van terminem,es tudja is miert megyek,beszeltem vele,csak tapasztalatra voltam kivancsi.
2012. júl. 30. 14:09
4/5 anonim válasza:
Magyarországon nem végeztek ki egyetlen árva németet sem a háború után - és lévén magyarul tetted fel a kérdést egy magyar weblapon...
5/5 A kérdező kommentje:
Igen,magyarul,magyar weboldalon.Azt is tudom hogy sok külföldi magyar van ide bejelenetkezve,nincs tiltva,igy en is köztük vagyok.
A kerdest olyanoknak tettem fel,akik ebben a temaban jartasok,mivel 100% tudom Mo.-iak is erintettek(Magyar ügyvedhez megyek),ne irjam le most miert,igy vartam a valaszt,es nem csak nemetekröl van szo,es nem csak akiket kivegeztek.De te mivel nem tudsz segiteni,kar volt pazarold az idöd a valaszoddal.
2012. júl. 30. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!