Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyáron melóztam és nem akarnak...

Benimay kérdése:

Nyáron melóztam és nem akarnak kifizetni tehetek valamit?

Figyelt kérdés

Július-auguszusban melóztam elégkeményen volt h napi 10-12 órát!!! És azóta meg nem akarnak kifizetni először csak azt mondogatták h majd majd most meg a telefont nem veszik fel ha meg bemeek azt mondják nem érnek rá :( sajna nem voltam bejelentve nincs semmi papírom, de naon kéne a pénz és nem extra cuccokra hanem kajára mert elég szarul állunk :S Naon szükségem lenne arra a pénzre csak nemtom mit tehetnék segítsetek pls nem igaz h nem lehet vhogy elérni h kifizessenek :S Pedig nem olyan nagy összeg am és tom h ki tudnák fizetni!!!

16/F

(Bocs ha rossz kategóriába tettem csak nem bírtam megtalálni hova kéne gondoltam itt elfér)

2012. szept. 28. 13:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
BP XIV. ker, árukat kellett pakolni meg rendszerezni csomagolni ilyesmi szal fizikai meló
2012. szept. 28. 13:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Uh ez jó, köszi!
2012. szept. 28. 13:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Még azt azért megkérdezném, hogy nem volt esetleg valami kifogás a munkádra?

Mindenképpen intézkedj, amit tanácsoltak!

2012. szept. 28. 14:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Kifogás? Dehogynem, mindenkivel ordítoztak egy csomót :D Na jó nem mindig de azért volt olyan gyakran... de mondjuk úgy nem volt több kifogás az én munkámra mint a többiekére.
2012. szept. 28. 14:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem tartom valószínűnek, hogy bizonyítani tudnád, hogy ott dolgoztál. Amúgy 10-12 órát legálisan sem dolgozhatnál 16 évesen.

Fenyegetőzhetsz, hogy felnyomod őket a NAV-nál, csak ott meg az a baj, hogy inkább mostanában a nagyobb halakra mennek, nem hiszem hogy a te panaszod alapján lefolytatnának egy közigazgatási hatósági eljárást.

2012. szept. 29. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!