Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehet hogy nem jól csináltam?

Lehet hogy nem jól csináltam?

Figyelt kérdés
Hétfőn beadtam a felmonásom. Szoktak kérni másolatott az aláirt felmondásról? Mit csináljak?
2012. szept. 19. 05:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Ártani nem ártott volna, ha a felmondásod két példányban készül, és az egyik példányon a munkáltató igazolja részedre azt, hogy átvette X. Y. napon Tőled.

Még pótolhatod: "Bocsánat, elfelejtettem" címszóval.

2012. szept. 19. 07:58
 2/4 A kérdező kommentje:
A munkáltató ugye nem tagadhatja le a felmondásomat igy? Hogy azt állitja hogy én nem adtam be semmi féle felmondást?
2012. szept. 19. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:

dehogynem, letagadhatja. Nincs bizonyítékod arra, hogy beadtad. De miért tenné?

Amúgy szerencsésebb lett volna a közös megegyezés.

2012. szept. 19. 08:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Hogy letagadja, vagy sem, azt munkáltatója válogatja. Találkoztam egy-két szeméttel már.

Ha rövid időn belül nem kapsz "választ" a felmondásodra, hogy mikor ér véget a munkaviszonyod, mennyi a felmondási időd stb., hogy a munkáltató tudomásul vette stb., akkor kezdhetsz "aggódni".

Nem kell szemérmesnek lenni, menj oda, és a másolati példányon vetesd át az eredeti leadás dátumával! Ennyi!

2012. szept. 20. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!