Csináltam magamnak egy Marie Gomez-es (focista) naptárt, de nekem már nem kell, ezért el szeretném adni, milyen jogokba ütközik?
Figyelt kérdés
Ha anyagi hasznom lenne belőle gondolom baj, de ha 1 ft-ért adom csak a postaköltséget állja a vevő, akkor mi a helyzet? köszi2012. jún. 20. 21:17
2/9 A kérdező kommentje:
de engem más esetek is érdekelnének. ha mondjuk haszon nélkül60 dbot adok el
2012. jún. 20. 22:01
3/9 anonim válasza:
Az műr üzletszerű. Senki nem fogja elhinni hogy haszon nélkül adod.
5/9 anonim válasza:
És amúgy ez miért baj? Pl. nagyon sok oldalon (meska.hu, hogy egyet említsek) kézi készítésű cuccokat árulnak, haszonnal. akkor az törvénybe ütközik? Miért ne lehetne hand-made cuccokat árulni, haszonnal? :O
6/9 anonim válasza:
1. nem ő csinálta a fényképet focistáról
2. nem fizet a focistának hogy pénzt keres a róla készült fényképpel
A meskán nincsenek ilyenek.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat várom még
a kulcszó nálam tényleg HASZON NÉLKÜL
2012. jún. 21. 18:47
8/9 anonim válasza:
Persze, nem úgy értettem, hogy ilyenek vannak a meskán, hanem hogy saját készítésű dolgok. és akkor ha mondjuk csinálok x darab fülbevalót süthető gyurmából, akkor annak a terjesztése nem büntetendő, igaz? : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!