Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Engem is megtalált az Intrum...

Engem is megtalált az Intrum Justitia. Valaki segítsen könyörgöm?!?!?!?!

Figyelt kérdés
Előre leszögezem, 100% hogy semmiféle tartozásom sincs, 19 éves vagyok, iskolás, szüleimmel élek, azon kívül hogy ruhát veszek magamnak semmit sem fizetek én. Jogosítványom nincs, parkolás miatt sem kaphattam. Bankszámlám sincs. Mégis kaptam a szokásos hülye sms-t h keressem meg őket meg 3 napon belül fizessek. E-mail irtam nekik, napok mulva képesek válaszolni, persze ha minden adatomat megadom, még a szobám falának szinét is, addig nem hajlandóak tárgyalni velem. Nemtudom mennyit követelnek rajtam és miért, de annyi eszem van h ne adjam ki az adataimat. Valaki hasonló helyzet? Mit tehetnék?
2012. szept. 12. 16:23
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

Én a napokban kaptam egy ilyen sms-t. Először megijedtem, hogy mi??? tartozásom??? úristen... Nem értettem miről is van szó. Nem kaptam semmilyen levelet,csekket arról,hogy nekem fizetnem kéne valamit. Elég furcsa volt,hogy csak sms-t írnak.

Majd rá 3 napra megint kaptam egy újabb sms-t, amiben felszólítanak a fizetésre. Mondtam magamban csak rákeresek már a neten, erre az INTRUM-ra. Soha nem is hallottam a cégről, és tudomásom szerint nincs semmi közöm hozzá.

Tovább nézelődve rátaláltam erre a régi bejegyzésre... SZERENCSÉRE!! Így már megnyugodtam,hogy vagy átverés az egész vagy nem is nekem szánták ezt a sms-t.

2014. febr. 13. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!