Engem is megtalált az Intrum Justitia. Valaki segítsen könyörgöm?!?!?!?!
Miért idegeskedsz?
Sz@rd le nagyívben, ha ez valami komoly követelés, akkor TÉRTIVEVÉNYES AJÁNLOTT levélben fognak megkeresni.
No para -no tartozás.
nyugi véletlen nem új a telefonod? mármint maga a szám? idősebb mint fél éves?
velem is volt h kaptam smst egy banktól h fizessem be a tartozást és kiderült h az új számom előző tulajdonosa tartozik... csak elfelejtette bejelenteni az adatváltozást.
szerintem ez lesz nálad is
Nagyon érdekes ellentmondások vannak a kérdésedben.
Eleve azt írod MEGTALÁLT az Intrum Justitia téged. [Érted? Nem azt írod, hogy ki a lópikula az az Intrum Justitia, akitől sms-t kaptam, hanem azt írod, hogy megtalált... olyan a szhasználatod, mint aki tudta, hogy keresik, és most íme - megtalálták...]
A másik, honnan ismered, hogy az Intrum Justitia hogyan dolgozik. Azt írod: "kaptam a SZOKÁSOS hülye sms-t"
"...addig nem hajlandók tárgyalni velem..." [ha tiszta vagy miért akarsz tárgyalni velük? ]
Gondold végig még egyszer, hogy valóban 100% hogy nincs semmi tartozásod?
Ha valóban nincs, akkor ne foglalkozz velük, és ha továbbra is zaklatnak, zaklatásért jelentsd fel őket a rendőrségen.
Mire jutottál?
Én ma este kaptam egy ilyen smst-t,h.minél előbb keressem fel őket mert tartozásom van!
De milyen tartozás????Felhívtuk a megadott számot mire a faszi azt se tudta miről van szó és azt a választ kaptuk,h.48órán belül értesítenek.....szóval akkor most találják ki,h.mit követtem el ill.mit nem fizettem be???Baromi jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!