Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterás adásvételt követően...

Vaterás adásvételt követően hogy jelenthető fel valaki?

Figyelt kérdés

Leütöttem, 2 napon belül kifizettem a terméket, majd hetek múlva az eladó egyoldalúan eláltt az adásvételtől. Se termék, se pénz.

A 31.napon feljelenthető? Hogyan és mire? (sose csináltam még ilyet,légyszi segítsetek)

2012. szept. 11. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Bemész a rendőrségre, elmondod, hogy vásároltál egy terméket a vaterán, azt kifizetted, de az eladó ennek ellenére nem küldte azt el neked. A rendőrök meg majd csalás miatt elkezdenek nyomozni. Ennyi.
2012. szept. 11. 21:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nyomás a rendőrségre, bármekkora összegről van is szó. Feljelentést teszel ISMERETLEN tettes ellen (ha van neved, címed, akkor se őt jelentsd fel, mert ha lezárják a nyomozást vádemelés nélkül, visszaperelhető vagy rágalmazásért). A feljelentéssel egyidejűleg átadod a levelezést, az eladó összes adatát, telefon- és bankszámlaszámát, az átutalás bizonylatát.
2012. szept. 12. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!