Valakivel csinálhatnék egy adásvételt Vaterán?
Szeretnék egy pozitív visszajelzést kapni és arra gondoltam, hogy valakit megkérek, aki szokott eladni cuccokat a vaterán, hogy rakjon fel valamit 1 Ft-ra én megnyerem, majd értékeljük egymást pozitívan!
Ebben annyi jó van a másik félnek is, hogy nyílván az 1 Ft után nem kell fizetnie jutalékot másrészt pedig gazdagodik egy pozitív visszajelzéssel...
Adj el inkább valóben egy jó cuccot,rakd fel 1ft-ra,és aki megnyeri az 1ft-os aukciót majd küld neked + visszajelzést,CSAK ARRA FIGYELJ ODA,HOGY MINDEN A SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK SZERINT működjön.
De én is szoktam Vaterázni,lehet,hogy én nyerem meg ,és majd küldök én neked pozit:)
Ha elolvastad a Vatera üzletszabályzatát és a felhasználási feltételeket, és MEG IS ÉRTETTED, akkor rájöttél arra is, hogy egy 1 Ft-os aukción indított licitet nem feltétlenül Te nyersz meg. Szóval pusztán a Te kedvedért senki nem fog indítani egy 1 Ft-os aukciót!
Mivel valami sumákság is van a dologban (nem írtad le ugyanis, hogy MIÉRT van szükséged erre a pozitív visszajelzésre) pláne nem vállalja be senki.
Utoljára, de nem utolsó sorban a pozitív visszajelzéseket korrekt üzleti magatartás esetén adjuk a partnerünknek... amit pedig Te kérsz, annak köze nincs a korrekt üzleti magatartáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!