Eladtam az autóm. Sajnos nem tudok személyesen bemenni az okmányirodába, postán hogyan kell jelezni feléjük az adásvételt? Csak meg kell küldeni az adásvételit?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 07:40
1/5 anonim válasza:
Fénymásold le, és a másolatot küld el egy pár sor kíséretében. Én is így tettem.
2/5 anonim válasza:
A borítékra rá kell írni, hogy 'gépjármű ügyintézés'!!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm-köszönöm! Ezek szerint nem jelent gondot ha nem az eredetit küldöm be nekik?
2011. júl. 2. 06:37
4/5 anonim válasza:
Természetesen nem. :) Ők majd visszaküldik az ő pecsétjükkel az adás-vételi másolatát. Ezt a papírt tedd el.
Mi pár éve jártunk úgy, hogy eladtuk az autónkat, s nem jelentettük be, aztán jött a papír a súlyadóról. Akkor hamar szaladtam a hivalba, utána az okmányirodába. Kiderült, hogy aki vásárolat nem iratta át.. Pár száz ezres büntetést szabtak ki rá. Utána már csak én is postán küldtem el az adás-vételi másolatát. Amúgy ők is csak lefénymásolják az okmányirodában, az eredetit kapod vissza ott. Így meg egy másolat lesz lepecsételve. Az ugyanolyan hiteles.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. júl. 3. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!