Ti mennyi zsebpénzt kaptok?
Én eddig nem kaptam és nem is tartottam rá igényt, viszont most, hogy gimis lettem, a szüleim is mondták, hogy fogok kapni. Kíváncsi vagyok, ti mennyit kaptok és azt hetente vagy egy hónapra egyben megkapjátok és beosszátok?
14/L
25. válaszoló: Nevelési tanácsodból ítélve biztosan kiváló szülő vagy, ehhez kétség sem fér.
No, de olvasni tudni nem árt néha, mielőtt kamuzunk, ill. pálcát törünk a másik lelke fölött. Ha hetente egy doboz cigit vesz, azt 3000 forintból veszi, mivel napi 600 at kap. Napi hatszázat írtam, és heti egy doboz cigarettát.
Külföldön tanulok idén, hetente 60.000 forintnak megfelelő összeget veszek le a kártyámról.Nem nagyon költök belőle, minden szükséges dolgot a kártyával fizetek ki.Ne kérdezzétek hogy mi értelme akkor pénzt levennem, de így sokat félre tudok rakni.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!