Nappalis egyetemisták, akik semmilyen anyagi támogatást nem kapnak otthonról, ti hogyan tudtok megélni? Mit tudtok dolgozni az órák mellett?
Én is így voltam... heti 2500-3000 forintot kaptam... nah az azért elég vicces összeg ha azt nézzük, hogy ebből nem csak a kaját de a tisztálkodási szereket is be kellett volna szereznem...
Én abbahagytam a sulit, ennek így semmi értelme nincs, amikor elkezdtem dolgozni a jegyeim mélyrepülést vettek és habár volt pénzem, nem annyi hogy a költségesre átkerülve kifizessem az orvosi félévi 1milláját.
Utólag hogy csinálnám?
Szarnám le ki mit mond 1. évet passzívra akartam alapból rakni és külföldön dolgozni... Millióim lettek volna...
Vagy diákhitel, nem érdekel ki mit mondd, hogy így ne vedd fel úgy ne vedd fel, hülye voltam hogy nem vettem fel, mert 2500-ból nem lehet megélni...
És később levonhatják a fizumból, nem fog felkopni az állam...
Most abbahagytam a sulit, külföldön dolgozom, 3 hétre kaptam 500.000 forint fizetést... aztán meg megpróbálom itt folytatni a sulit...
Fel a fejjel!
Ha van célod, így vagy úgy el fogod érni!
Mindig van megoldás minden problémára!
Persze van hogy nem igazán tetszik az embernek, de vannak kényszerű lépések, és a cél érdekében megéri.
Én se örömmel húzom ennyire a tanulmányaimat...
Az pedig hogy ki mit mond ne foglalkoztasson, ŐK NEM A TE ÉLETEDET ÉLIK! Nincs joguk feletted ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!