Egyetemisták! Vizsgaidőszakban mennyi időtök van a tanulás mellett mással foglalkozni? Pl-ul a barátaitokkal beszélgetni?
Én levelezőn tanulok, de azért hozzászólok. Nem dolgozok, 2 gyerekem van, a kicsi egész nap velem van. Vizsgaidőszakban csak a legfontosabb dolgokat csinálom meg, 2 naponta gyorstakarítás, főzés, max 1óra játék a gyerekekkel. A maradék időt maximálisan a tanulásra fordítom, óránként 5 perc szünettel. Ilyenkor napi 4 órát alszok, vizsga előtt van, hogy le sem fekszek aludni. Nekem anyukám szokott hisztizni, hogy menjek el hozzá, nem érti meg, hogy ha 50 órából állna a nap, nekem akkor is kevés lenne.
Szerintem egy vizsgaidőszak hangulatát csak azok érzik át igazán, akik benne vannak, voltak. Anyukám el sem tudja képzelni, hogy milyen az amikor valamiből 800-1000 oldalt kell megtanulni. A férjem szerencsére átélte ezeket a dolgokat, ő megérti, hogy ilyenkor egy kicsit változik a fontossági sorrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!