Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 40 tételt hány nap alatt...

40 tételt hány nap alatt tudtok elsajátítani?

Figyelt kérdés

Ma kaptuk meg a tételsort, jővőhéten lesz belőle a szóbeli vizsga. Azt sem tudom, hogy hol a fejem, most nagyon elkeseredtem. Egy tétel kb. 6-7 oldal. Mire tudom én ezt megtanulni, utolsó vizsga választana el az államvizsgától. Ja és munka mellett tanulok, és kb 6órám marad naponta a tanulásra. Szerintetek lenne esélyem?

Köszönöm

2012. jan. 2. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy mit kell tanulni meg milyen jól tudsz. A magolós tárgyakat több ideig tart (legalábbis nekem) megtanulni mint azokat amiket csak meg kell érteni. Lazulj el mielőtt nekiállsz tanulni, próbáld kiemelni a lényeget és így ha tényleg akarod akkor meg tudod tanulni.
2012. jan. 3. 00:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem van esélyed, én kb 24 óra alatt tudnám megtanulni. Túl sok lehetőséged nincs, csak tanulni, tanulni és tanulni. Ne magold, hanem próbáld megérteni. Bekezdésről-bekezdésig haladj, olvasd el, gondold át mit is olvastál, próbáld felidézni a lényegét, jegyezd meg a kulcsszavakat.

Sok sikert!!!

2012. jan. 3. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!