Ti eltűrnétek, hogy a főnökötök kutyaként kezeljen?
Igazság szerint még a kutyámmal sem beszélek úgy, mint Ő az alkalmazottjaival, köztük velem is.
B*zdmegol,káromkodik,ordibál,megszégyenít és mindezt ok nélkül.
Ha nem talál hibát a munkádba(ami általában így van),akkor addig figyel ,míg végre beleköthet valami apróságba.
Szó szerint lesi az alkalmat,hogy végre kiordíthassa magát.
Elég nehezen kezelem az ilyesmit,nem akarok vele vitatkozni,mert elég ingerlékeny típus vagyok és megvédem az igazam,ha vitába kezdenénk valaki rosszul járna,vagy engem rúg ki,vagy Ő járja meg.
A munkám pontosan,megbízhatóan végzem,de teljes idegroncs vagyok mire hazaérek a páromhoz.
Tudom,az alkalmazottakkal szigorúan kell bánni,de van egy határ,mert ilyen módon tényleg csak rabszolgákkal viselkednek.
Ti mit tennétek?Felmondjak?
22N
Nekem az apám ilyen:) egyébként együtt is dolgozunk. Nálunk akkor fordult a dolog, amikor én is ugyanilyen hangnemben válaszoltam neki vissza, azóta velem nem ordibál. Persze engem nem is rúgna ki, szóval tanácsot adni igazából nem tudok, csak annyi, hogy amíg megengedheti magának, hogy így beszéljen veled, addig így is fog.
Esetleg elmondhatod neki, hogy nem szeretnéd, ha így beszélne veled, máskülönben kénytelen vagy felmondani, mert nem tudsz ilyen légkörben dolgozni. (persze csak blöff, de hátha bejön)
Felmondj-e? Az attól függ van-e más lehetőséged. Amúgy vedd fel videóra a kirohanásait de te mindig őrizd meg a hidegvéred. Az még jól jöhet egy ilyen ktsg ellen a munkaügyi bíróságon.
szerintem ha szereted a munkád, ne mondj fel mert nehéz újat találni. Viszont ha sokat agyalsz rajta és sérteget és nincs kihez fordulni, stresszelsz emiatt, akkor lépj le mert az egészséged is rámehet.
Sajnos vannak ilyen egyke kis b*zik, akik gyerekkorukban egy utolsó senkik voltak, nem volt barátjuk és most keménykedve játsszák a "Nagy" fiút. A főnökök meg szeretik az ilyet mert terrorizálja a dolgozókat jobb teljesítményre sarkalva.
A konkrét helyet nem írnám le,mert sosem tudhatja az ember ki olvassa majd el:/
Egyébként Felszolgáló vagyok.A munkám szeretem,a munkahelyem pedig gyűlölöm.
Azt hiszem ha nehezen is,de találnék új munkát,bár nem lesz egyszerű.
Talán elkezdek keresgélni és ha biztató a helyzet, felmondok.
Kicsit rossz érzésem van emiatt,mert úgy érzem megfutamodom,talán mások jobban bírják az ilyesmit.
Viszont azt sem akarom,hogy a családom menjen rá,mert egy nyugodt percem sincs:/
Köszi az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!