Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen érzés gazdagnak,...

Milyen érzés gazdagnak, jómódúnak lenni?

Figyelt kérdés

én nyomorban élek, már teljesen felemészt ez a dolog. el sem tudom képzelni, hogy milyen az, ha nem kell azon törni folyamatosan a fejemet, hogy miből fogom befizetni a csekket, hogy hogyan fogom kifizetni az albérletet, hogy holnap mit fogok enni 500 forintból.

mielőtt lehurrognátok, hogy menjek dolgozni, van munkám de azzal nem érek semmit. keresek 70.000 forintot, abból 30.000 forint az albérlet, 25 ezer a rezsi, 2000 forint a gyógyszereim. marad 13000 forintom kajára, tisztálkodási-és tisztító szerekre.

2012. aug. 28. 11:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%

Én is voltam szegény régen,háát az ellenségemnek se :O

Ma már jómódban élek,de ez nekem nem elég én gazdagság mellett köteleztem el magam.

Sokat dolgozok teperek,sok lemondás bulikról,de megéri,mert elérem a célomat.

Nem okoz gondot rendesen élni,jó ruhákban járni,a sportra is költeni,tanulásra:angol,francia tanulás,edzés,szolárium.

Sokkal kiteljesedettebb életet lehet így élni.

2012. szept. 3. 16:58
 12/12 tigris19 ***** válasza:

akkor most én jövök,ne add fel, ha van olyan amit megtudsz álmodni azt megistudod valósitani! most jelen pillanatba én is szarul élek,55 ezer ft ért dolgokok egy szaros gáztelepen ahol bármelyik pillanatba felrobbanhatok megfulladhatok.voltunk nagyon jó módban is,amikor kicsi gyerek voltam,amikor az opel tigra olyan kaliberú autó volt mint most egy 6-os bmw,akkor apám,anyámnak nönapra azzal kedveskedett,szerintem ezzel elmondtam mindent,10 éves koromba amikor kb az átlag fizu 30 ezer ft volt akkor 170.000 ezer ft ért kaptam biciklit,12 évesen apám egyik este 12.000.000ft ot tett le az asztalra,hogy most ennyit hozott,jó ez nem mindennpos sztori de a millio mindne hopanba megvolt,és ez a 2000-es évek elött volt,mielött rosszul ment a szekér azelött nekünk kenyérre nem volt pénzünk,akitöl tudutunk kölcsönkértünk,de apám akaraterejének köszönhetöen nagyon sok pénzre tettünk szert...

mindenem megvolt amire egy kisfiú vágyott legjobb bicikli,motorok,játékok,ruhák,még saját lovam is volt mindenki enegem irigyelt a suliba,

apámnak volt egy jól menő vállalkozása,majd utánna anyumnak 3 vállalkozása..

aztán nem mentek jól a dolgok befucsolt minden,mindent felhalmoztunk,majd hitel a házra.. kölcsönök... ebben az évben árverezték el a szüleim házát 18 ezer négyzetméteres ,8000 négyzetméteres tereülettes összesen 26 ezer négyzetméteres területen volt egy 300négyzetméteres házunk.. a végén már füzifára sem volt pénzünk,és a végén amikor melegebb idö lett a házból téptük ki a fütöcsöveket ami rézből volt és vittük a méhba leadni...most nagyon szar helyzeten vagyunk 1000km re egymástól ők németországba vannak,ott dolgoznak minden szart elvállalnak és a bnömél lakom,a testvérem egy másik városba... de hiszem hogy egyszer jobb lessz....

lehet csak reméynkedem,de remélem....

ne add fel..

2013. szept. 13. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!