Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha hülye és tehetségtelen...

Ha hülye és tehetségtelen vagyok mindenhez, akkor semmi esélyem sincs ara, hogy gazdag legyek?

Figyelt kérdés

Nem ér azzal válaszolni, hogy "ilyen felfogással nincs esélyed"! :P

23 F

2012. aug. 25. 10:31
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Titok.

És ciki.

XD

2012. szept. 15. 10:49
 42/48 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy valaki gazdag legyen és nem a szerencséből ahhoz nem jól fizető állás kell.

Ahhoz a gazdagok gondolkozásával kell gondolkoznod és kockáztatnod is kell előfordul, hogy a nagyon gazdagok felteszik az egész vagyonukat, hogy még gazdagabbak legyenek és ha azt elvesztjük kezdjük újra az egész utat.

1. Ezt, hogy hülye vagy és tehetségtelen felejtsd el.

Kiemeled az erényeid eltünteted a hátrányaid.

Egyébként mindenkinek kínálkozhat olyan lehetőség, hogy

gazdag legyen, az ,hogy él- e vele az már más dolog.

Nézzük melyik negyedbe tartozol: gondolom alkalmazott vagy.

A szegények és gazdagok közt az a különbség, hogy másra költik a pénzt és máshogy töltik a szabadidejüket.

2013. febr. 9. 13:55
 43/48 anonim ***** válasza:

Nah utolsó,te is kemény vagy.Gondolom,te sem vagy gazdag.De látom legalább olvasol.

Robert T Kiyosaki:Gazdag papa szegény papa v netalán olvastad a Cashflow négyszöget is? :D (

2013. febr. 9. 19:44
 44/48 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi az a clashflow vagy mi a rák négyszög ,de igen gazdag vagyok ja és én nem úgy, hogy örököltem hanem saját tudásomból lettem gazdag és szorgalmamból.
2013. márc. 10. 16:22
 45/48 anonim ***** válasza:
Ezt nekem mondták nemtudom, hogy aki mondta honnan vette ,de azt vastagon lesz*rom
2013. márc. 10. 16:22
 46/48 anonim ***** válasza:
Jól van Rockefeller,mindenki el is hiszi.Még jó h a gazdagoknak ennyi ideje jut a GYK-n lógni....
2013. márc. 10. 20:14
 47/48 anonim ***** válasza:

a gazdagok tönbbnyire vállakozást visznek. sok stressz jár ám azzal, és a felelősség is nagy.

a gyerekek gondolják, hogy a gazdagság csak a kocsikról szól

2013. nov. 21. 14:12
 48/48 anonim ***** válasza:

Mekkora összeg tenne gazdaggá?

Oda adom Neked a kért összeget azzal a feltétellel, hogy nyomon követhetem mit csinálsz vele, tehát csak bankkártyás fizetés jöhet szóba. Bekamerázott házban kell élned és mindenhova követhet a kamera ha utazol. 1 év után ami pénzed marad és amit vettél megtarthatod. 1 év után még egy hetes interjút kell adnod ahol be kell mutatnod az életed teljesen őszintén. A felvett anyagot szabadon felhasználhatom és a teljes jog az enyém.

Itt az esély, hogy gazdag legyél.

2014. márc. 4. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!