Ha hülye és tehetségtelen vagyok mindenhez, akkor semmi esélyem sincs ara, hogy gazdag legyek?
Nem ér azzal válaszolni, hogy "ilyen felfogással nincs esélyed"! :P
23 F
Mekkora 1 balf@sz v kérdező!!!Meg akarsz halni?Sok sikert hozzá.Ahhoz nem vagy túl lusta?!Ha lusta nem is, de gyáva az biztos!
Nincs kedved dolgozni.Nincs kedved teperni.Nincs kedved tanulni.De a pénzt azt szivesen fogadnád?!KI NEM?A f@szlógatáshoz mindenki ért.elárulok neked 1 titkot...mindenki gazdag szeretne lenni.Mindenkinek fontos az anyagi biztonság.Csak vannak akik tesznek is érte valamit.
Van munkám, ne izgulj.
Egyszerűen csak nem látom, illetve nem találom az értelmét teperni akkor, ha hülye és tehestégtelen vagyok mindenhez.
És a paraszt válaszoddal csak a hipotézisem erősíted-magyarul: szidni tudsz, tanácsokat osztani nem. Hogy miért? Nyilván mert nincsenek tanácsok.
Egy tipikus nyávogós önsajnálkozó loser vagy kérdező.
Ami elég fura tekintve, hogy a fogalmazásod alapján intelligensnek gondolnálak...
De az írásaid tartalma kiborító...
Komolyan ha értelmes ember vagy akkor kapd össze magad és csinálj valamit az életeddel, ne hagyd elveszni a képességeidet valami nem neked való munka során...
Nem vagy fa, ha nem tetszik az ahol vagy MOZDULJ!
Annak ellenére, hogy elvégeztem egy fősulit, nincs piacképes végzettségem.
Mást nem tudok elkezdeni, mert kevés lesz a pontom.
Magyarországon mozdulni és munkát keresni? Hol élsz?
Külföld meg esélytelen-kapcsolatok és tőke nélkül.
Na ezek után ugye, hogy igazam van? :P
XD
Én inkább a realista szót használnám, de ahogy jól esik, ezzel is egyetértek.
33. vagyok.
21 éves lány.
Mondhatni elcsesztem az elmúlt 1-2 évemet.
Nyáron kirepültem Angliába egy tréningre.
Most kaptam 1420 fontot 3 heti munkáért.
Képzem magam, vannak terveim és nem adom fel.
Ne hisztizz, az nem segít semmit, legalábbis engem nem vitt előre 1-2 év alatt, hanem mozdítsd meg a segged és küzdj.
Jah én is kapcsolat nélkül jöttem ki Angliába, nincs itt senkim, mégse szartam be, múltkor sétáltam hazafelé amikor a buszmegállóban pont megállt egy pusz aztán fogtam és felültem rá 10 mp gondolkodás után, mert láttam hogy a közeli város neve van rajta aztán gonoltam van egy kis időm, körbekérdezgetek a bankoknál.
Jah és amikor a könyvtárat kerestem ahova nyomtatni küldtek pont összefutottam egy magyar párral a téren. xD Hallotta hogy magyarul beszélnek és megkérdeztem merre van a könyvtár xD
Én meg az egész életemet csesztem el, bibibííí...
Ez szülte a kérdésem.
És az, hogy "mozdulok" még nem predesztinál sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!