Ha hülye és tehetségtelen vagyok mindenhez, akkor semmi esélyem sincs ara, hogy gazdag legyek?
Nem ér azzal válaszolni, hogy "ilyen felfogással nincs esélyed"! :P
23 F
Gondolom nekem címezte. :D
Mégis milyen választ vártál?
Hiába vetítünk itt közhelyekkel. Attól még továbbra is csak fogod várni, hogy a szádba repüljön a sült galamb.
Nem muszáj tehetségesnek lenni ahhoz, hogy gazdag légy. Csak munka, akaraterő, kitartás, alázat és megfelelő önmenedzsment kérdése. Nem siránkozni kell, hanem felvenni a s*gged és addig menni, amíg meg nem találod a neked való feladatot/munkát.
A 15:12-esnek címeztem az előző válaszomat.
Nyugi, ilyen válaszokat vártam. Ergo: kezdhetem elásni magam...
"Nem muszáj tehetségesnek lenni ahhoz, hogy gazdag légy. Csak munka, akaraterő, kitartás, alázat és megfelelő önmenedzsment kérdése. Nem siránkozni kell, hanem felvenni a s*gged és addig menni, amíg meg nem találod a neked való feladatot/munkát."
Ebből mi nem érthető?
Ne ásd el magad, hanem harcolj b*zdmeg. :D
Lusta agyok, nincs kitartásom, az önmenedzsmentem meg tragikus.:)
Ezért írtam.
Ezért írtál?
Kár volt.
Pár hónap/év múlva (attól függ, mikor fogy el a pénzed), majd az ikszedik lepusztult, mocskos aluljáróban, mikor a farodba teszik a lompost, vagy te könyörögsz, hogy tegyék meg egy kis kajáért cserébe, na majd akkor gondolj vissza erre a topicra, mint "boldog békeidőkre", és gondolkozzál el azon, hogy mit kellett volna máshogy csinálni.
Mondhatnám, hogy gondolkozzál el rajta most, mikor még lehet, de tudom, hogy úgyse használna. Kellenek szerencsétlen szakadt csövesek is ebbe a világba, különben honnan tudnánk, hogy mi jól csinálunk valamit? :)
Mi a végzettséged? Mert helyesírás alapján annyira hülye nem lehetsz.
Szakma, és irány külföld. Ne légy ilyen balf@sz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!