Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy munka...

Mit csináljak, hogy munka közben gyorsabban teljen az idő?

Figyelt kérdés

sziasztok :) heti 3 alkalommal dolgozok, pórt kell törölgetnem egy drogériába... de már 4-5 óra munka után azt kívánom bárcsak letelt volna a 8 óra munka... mit csináljak, hogy gyorsabban elteljen az idő?. nem lehet se rágózni, se zenét hallgatni.. semmit.. ti mit csinálnátok?.

16/L

2012. aug. 21. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Gondolom ez nyári munka.Szerintem ha valóban (csak) nyáron dolgozol,akkor azt a heti 3 órát ki lehet bírni.:) Aztán szerzel egy kis pénzt.Gondolj arra,hogy mennyire jól jön,mire fogod költeni...Am. átérzem a helyzeted,én napi 8 órában gyárban dolgozom.Soron vagyok tehát mindig ugyanazt a monoton,unalmas munkát végzem.:S És nagyon lassan telik le az a 8 óra.Heti 5-ször megyek és már több hónapja ez van.Zenét hallgatni,enni,inni stb. ugye nem lehet,sőt még beszélgetni sem.:/ Nekem állandóan jár az agyam,percenként nézem az időt.:/

2012. aug. 23. 11:09
 2/2 A kérdező kommentje:
monstanra már nekem is heti 5 alkalom 7 órás meló van sajna.. :/ elkezdődött az iskola és vele együtt a gyakszi.. élelmiszer boltban dolgozom. :((
2012. szept. 14. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!