Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy kereshetnék 2 héten...

Hogy kereshetnék 2 héten belül (max.3) minimum 10 000 ft. -t?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és nagyon szeretnék valamit, amit nem engedhetünk meg magunknak. Maximum három héten belül (sulikezdésig) szeretnék valami munkával legalább 10 000 forintot keresni. Ez hogy oldható meg? Napi 12 óra munkát is bírom. Tényleg nagyon kéne az a pénz! Kutyasétáltatás-gyümölcsszedés nem igazán oldható meg, anyáéknak az az ötlet nem tetszik. Mondjuk ilyen kisbolt felmosás-takarítás, ilyesmi? Köszönöm előre is a válaszokat! :)

2012. aug. 16. 23:09
 1/9 anonim ***** válasza:
55%

1. Hivatalos diákmunka nincs 14 éveseknek. Majd jövőre lehet szülői engedéllyel. De számíts rá, hogy inkább 18 éven felülieket alkalmaznak.

2. Ha ismerősnél akarsz kutyus sétáltatni stb...akkor nehogy már a szüleid ellenezzék. Kivétel, ha valóban alkalmatlan vagy rá. Máskülönben meg csináld, mutasd meg, mire vagy képes!

2012. aug. 16. 23:14
 2/9 anonim válasza:
55%
Fűnyírás, locsolás, kocsimosás szomszédságban?
2012. aug. 16. 23:20
 3/9 anonim válasza:
9%

"Napi 12 óra munkát is bírom." Próbáltad már?

Inkább babázzál még.

2012. aug. 17. 03:32
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
adj el valamit neten ami már meguntál
2012. aug. 17. 07:35
 5/9 anonim válasza:
44%
Én is arra gondoltam,hogy add el pl a ruháid amiket már meguntál,de jó állapotban van..pl vaterán,teszveszen
2012. aug. 17. 07:47
 6/9 jasidanika válasza:
Biztos vannak rossz PC játékaid amiket már végigvittél vagy olyan rossz hogy nem is játszottál vele add el azokat 500-1500Ft között csak arra van pénze a legtöbb gyereknek:)
2012. aug. 17. 08:21
 7/9 A kérdező kommentje:

igen, volt hogy napi 12 órát dolgoztam.

Egyébként köszönöm a válaszokat! :)

2012. aug. 17. 09:23
 8/9 anonim ***** válasza:

"igen, volt hogy napi 12 órát dolgoztam." Igen? És hol? :)

Amúgy tényleg adj el valami megunt játékodat.

Mire kellene amúgy a pénz?

2012. aug. 17. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

1. Miért ne dolgozhatott volna egy gyerek 14 éves koráig napi 12 órát? Még ha "csak" otthon besegített az anyjának a házimunkában, az is rohadtul fárasztó tud lenni.

2. Szülői engedéllyel hivatalosan is dolgozhat 14 éves korától, más kérdés, hogy a kutya sem fogja alkalmazni.

Kedves kérdező!

Sok lehetőség van azokon kívül is, amiket felolvastál, pl. időseknek is segíthetsz bevásárolni, vakoknak felolvasni, autókat mosni,gyerekre felügyelni ha jó vagy valamiből, korrepetálni, stb, csak az a baj, hogy ezek a munkák Magyarországon nem túl gyakoriak.

Ezeken kívül- mint azt már írták is- eladhatod néhány megunt tárgyadat.

Vagy, még ha nem is szeretsz kézműveskedni, megpróbálhatod, hátha megszereted, és valaki azokat is megveheti.

(Ismerek egy 15 éves fiút, aki eurót váltogatott forintra, pár 100 Ft-ot összeszedett, de szerintem ezt ne kezdd el.)

2012. aug. 18. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!