Hogy kereshetnék 2 héten belül (max.3) minimum 10 000 ft. -t?
1. Hivatalos diákmunka nincs 14 éveseknek. Majd jövőre lehet szülői engedéllyel. De számíts rá, hogy inkább 18 éven felülieket alkalmaznak.
2. Ha ismerősnél akarsz kutyus sétáltatni stb...akkor nehogy már a szüleid ellenezzék. Kivétel, ha valóban alkalmatlan vagy rá. Máskülönben meg csináld, mutasd meg, mire vagy képes!
"Napi 12 óra munkát is bírom." Próbáltad már?
Inkább babázzál még.
igen, volt hogy napi 12 órát dolgoztam.
Egyébként köszönöm a válaszokat! :)
"igen, volt hogy napi 12 órát dolgoztam." Igen? És hol? :)
Amúgy tényleg adj el valami megunt játékodat.
Mire kellene amúgy a pénz?
1. Miért ne dolgozhatott volna egy gyerek 14 éves koráig napi 12 órát? Még ha "csak" otthon besegített az anyjának a házimunkában, az is rohadtul fárasztó tud lenni.
2. Szülői engedéllyel hivatalosan is dolgozhat 14 éves korától, más kérdés, hogy a kutya sem fogja alkalmazni.
Kedves kérdező!
Sok lehetőség van azokon kívül is, amiket felolvastál, pl. időseknek is segíthetsz bevásárolni, vakoknak felolvasni, autókat mosni,gyerekre felügyelni ha jó vagy valamiből, korrepetálni, stb, csak az a baj, hogy ezek a munkák Magyarországon nem túl gyakoriak.
Ezeken kívül- mint azt már írták is- eladhatod néhány megunt tárgyadat.
Vagy, még ha nem is szeretsz kézműveskedni, megpróbálhatod, hátha megszereted, és valaki azokat is megveheti.
(Ismerek egy 15 éves fiút, aki eurót váltogatott forintra, pár 100 Ft-ot összeszedett, de szerintem ezt ne kezdd el.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!